korpawel Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Witam. Mam takie problem, kupiłem radio lg lcs500ur i działa tylko po włączeniu zapłonu, a jak wyłączę zapłon wszystko się wyłańcza i nie mogę go włączyć. Które kabelki w kostce muszę zmienić żeby radio działało bez wł. zapłonu i resetowania ustawień ? łączyłem zółty z czerwonym to nic nie daje Moje auto to audi a4 b7
jarek_ns Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Pod pin 7 kostki zasilania podlączy czerwony i żółty kabel i będzie cały czas działać .
korpawel Opublikowano 22 Września 2012 Autor Opublikowano 22 Września 2012 kolego wziąłem zerwałem izolacje z czerwonego żółty przeciąłem i złączyłem z czerwonym i nie działa oto ci chodziło ---------- Post dopisany at 15:13 ---------- Poprzedni post napisany at 15:08 ---------- Dodałem schemat <br /><br />
Krzysiekcalibra Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 zółty z czerwonym łączysz razem i podłączasz pod stały plus w aucie najlepiej bezpośrednio pod aku i musi działać
jarek_ns Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Jak masz iso 1 to tu masz schemat. Podłącz pod pin 7 z kostki zasilania
czaki22 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 zalezy co wymyslili w lg lcs500ur
Rekomendowane odpowiedzi