PanKoT Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Witam serdecznie, Audi posiadam od zaledwie miesiąca jeszcze nie zrobiłem przy niej zbyt wiele jednak mam wiele planów . Na ten moment zamontowane jest zaledwie angel eyes, polerowana pompa paliwa alternator i pompa od abs. Plany względem budżetu są następujące: -Air ride -Felusie 17 lub 19 szerokości 8 lub 9 cali -Dolot z kwasówki -Clear pod maską (jednak nie wiem na ile to się uda). W środeczku posiadam śliczne drewniane wykończenia, jestem(właściwie nie ja a znajoma krawcowa) na etapie szycia całej tapicerki ze skóry, jednak zastanawiam się jeszcze nad półskórą. Nagłośnienie Nokia;) nie mam zamiaru wsadzać tam głośników blaupunkta które miałem w fordzie Jeśli wykażecie zainteresowanie zamieszczę więcej zdjęć na ten moment będzie 1 z śliczniutkim parchem obok Uploaded with ImageShack.us
linqo Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 dawaj więcej fotek kolego więcej danych
slavko87 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Plany ambitne ale te reflektory przednie to na odstrzal
PanKoT Opublikowano 22 Września 2012 Autor Opublikowano 22 Września 2012 Plany ambitne ale te reflektory przednie to na odstrzal dla czego na odstrzał, zawsze cierpiałem na angele i zawsze się na nie upierałem i takie małe humorystyczne stworzenie na dachu ku zastępstwie anteny a corrado więcej zdjęć w lepszej jakości wrzucę jak wrócę z pracy
slavko87 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Bo wygladaja jak w bmw. Lepiej orginal polift zarzucic i zrobic na czarno
Kowi87 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 ..i świecą po drzewach <- sonar plany grube, zobaczymy co z tego wyjdzie:wink:
McCoob Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Jak założysz to "Air rading" to będzie kocur na pewno.
PanKoT Opublikowano 22 Września 2012 Autor Opublikowano 22 Września 2012 panowie ale za te lampy to ja bym nawet poszedł no wiecie na ulice... zawsze mi się podobały odnośnie silnika posiadam 1z (przynajmniej tak wynika z naklejki w bagażniku) co sądzicie o wsadzeniu rezystora na pompę dieselka ? tu myślę o podniesieniu mocy
McCoob Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Poczytaj trochę forum i zapomnij o rezostorkach, choć jak założyłeś takie lampy to i rezystorek pewnie pójdzie w użytek...
PanKoT Opublikowano 22 Września 2012 Autor Opublikowano 22 Września 2012 to też właśnie was pytam o zdanie. zapytam jeszcze inaczej zatem, w jaki inny sposób podnieść moc ?
Kowi87 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 to też właśnie was pytam o zdanie. zapytam jeszcze inaczej zatem, w jaki inny sposób podnieść moc ? zapraszam do działu Turbo, Chiptuning i Tuning Mechaniczny
PanKoT Opublikowano 22 Września 2012 Autor Opublikowano 22 Września 2012 serdecznie dziękuję za naprowadzenie do odpowiedniego działu
terrorbps Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 plany jakieś są,ale lampy wywal,zacznij od jakiegoś dobrego koła i gleby,f*ck air raid:decayed:,
PanKoT Opublikowano 22 Września 2012 Autor Opublikowano 22 Września 2012 f*ck air raid:decayed:, dla czego? przecież jak się wpakuję w drogę przez którą nie przejadę mogę się podnieść bez wysiadania z samochodu i kręcenia kluczem po zawieszeniu...
Kowi87 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 tylko zrób to z głową bo jak piszesz o rezystorach na pompie to sie troche obawiam wykonania tego zawieszenia:decayed:
terrorbps Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 jak gleba to gleba,sztuka jest jezdzic na glebie caly czas a nie sie pompowac,ja osobiscie nie jestem za airem,
bezimienny Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Lampy tragedia, wiem bo do dziś na takich jeździłem, na całe szczęście zebrałem sie i zmieniłem. Autko fajne jak każde B5 (no w sumie bywają wyjątki) ale te lampy, czekam na mody.
oprych Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 lampy wywalaj i zakładaj ori polifty
PanKoT Opublikowano 22 Września 2012 Autor Opublikowano 22 Września 2012 pomyślę jednak przy moich zarobkach sądzę, że limit budżetu na ten rok jest wyczerpany
Rekomendowane odpowiedzi