basta85 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 witam pare dni temu urwal mi sie mechanizm wycieraczki.... Prawdopodobnie stalo sie tak, poniewaz po dluzszej przerwie uzywania wycieraczki wolno chodzily. (mechanizm sie zapiekl) Tak peklo: Jeszcze nie rozkrecalem, poniewaz najpierw musze kupic ten element. Wie ktos moze, z jakiego materialu to ramie jest ? Wydaje mi sie ze aluminium... ale nie jestem pewien. (jezeli tak, to moznaby pospawac) Bede wdzieczny za info !! pozdrawiam
kkam Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 ramie jest z aluminium, możesz kupić zamiennik całego mechanizmu, koszt około 150zł
basta85 Opublikowano 22 Września 2012 Autor Opublikowano 22 Września 2012 ramie jest z aluminium, możesz kupić zamiennik całego mechanizmu, koszt około 150zł dzieki za info no to nie ma sensu sklejac... czyli normalnie dostane w intercars itp?
grzes1150 Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 zacierały się na słupku i urwało alu. Wybij słupki, daj do pospawania, smar + nowe oringi uszczelniające i kolejne 10 lat będzie sopkój U mnie tak urwało że jeszcze wepchało się od dołu w szybę i szyba pękła i była do wymiany :decayed:
kkam Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 MECHANIZM WYCIERACZEK AUDI A4 B6 B7 CIĘGNA NOWY!! (2623093156) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
basta85 Opublikowano 22 Września 2012 Autor Opublikowano 22 Września 2012 dzieki chlopaki za szybka pomoc
Rekomendowane odpowiedzi