Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Audi A4 by Kamilus SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie nie. W kolor felg, ktorych c**jowe zdj wrzucilem tez wyzej :wink: Jutro psotaram sie zrobic lepsza fote za dnia, bo na zywo wyglada lepiej :wink:

paleta LE1M ze starych vw mk1. Felgi i znaczek

też miałem wczesniej w kolor felg ale mi sie odwidziało :decayed:

Opublikowano
  • Autor

spoko jak co to mam dwa znaczki :decayed:

Opublikowano

znaczek w kolor alu jak najbardziej na +

Opublikowano
spoko jak co to mam dwa znaczki :decayed:

to tak jak i ja:grin: na wszelki wypadek :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Gwint na pokladzie! skręce jeszcze tył i lekko przod, zarzuce kola to wrzuce lepsze focie :wink: inny komfort jazdy, fajnie sie jezdzi :decayed:

DSC_0105.jpg

przy okazji dowiedzialem sie, ze wahacz prawy przod wyjebany w 200%, 4x tarcze, 4x klocki - nastepne fanty do zabawki ;x

Opublikowano

To dawaj odrazu 312 na przod:wink:

Opublikowano

A nie chciałbyś się pochwalić tym gwintem na żywo? :decayed:

Bo ciągle rozkminiam czy gwint czy tylko niższe springi a nie miałem nigdy do czynienia ani z jednym ani z drugim :facepalm:

Kolega dawidoks sprzedaje na forum komplet amorów Koni i springów H&R -30 i się zastanawiam czy tego nie łyknąć zamiast gwintu :whistling:

Ale nie mam jeszcze żadnego porównania :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

wpadne po ten migacz i Ci pokazę :wink: zgadamy sie na priv :D

Opublikowano

zdecydowanie gwint !!!! te springi co byly zalozone tez byly z hr- 40 teraz brat zalozyl gwinta i jest o niebo lepiej a te srpingi wroca teraz do avanta mojego :)

Opublikowano
  • Autor

troszke przesadzilem he he. Tyłek o 1cm jeszcze skręce przod zostaje. Zobaczymy jak na letnim wyjdzie. Wyjazd z orlenu mialem ciezki i na wiadukcie tez pociaglem z ziemią ;d

---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ----------

image_1366828784039161.jpg

image_1366828784039179.jpg

Opublikowano

o j**any :naughty: ile masz cm od trawy do rantu? :decayed:

Opublikowano

Z przodu palca na równo z kołem nie włożysz z tylu tak na styk się mieści

Opublikowano
  • Autor

poki co nic nie mierzylem ;d Bedzie kolo bede mierzyl i jeszcze krecil tyłkiem :D

---------- Post dopisany 25-04-2013 at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany 24-04-2013 at 21:48 ----------

nudzi mi sie to wrzucam ;d robota spartolona troche, trzeba poprawic dwie felgi.. No ale wyglada to tak

IMG_0357.JPGIMG_0358.JPG

Opon dwoch dalej nie ma.. :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

no zoboczymy, moze jeszcze dzis zaloze dwa kola :decayed: poki co to wiecej negatywnych opinii niz tych spoko no ale wsumie.. robie to dla siebie i mnie sie podoba :wink:

---------- Post dopisany at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany at 07:46 ----------

na przodzie kola juz są, kolorek mi sie podoba :D oponki dzis kupilem. W pon zaloze na tyl.. Przod trzeba skrecic jeszcze o jakies 0,5cm a tył o 1cm :wink:

Opublikowano

mniej gadania masz dwa aparaty w domu i telefon hahah wiec zapierdzielaj robic foty poki swieci slonce i fajna pogoda bo jest kosa !!!!!!

Opublikowano
mniej gadania masz dwa aparaty w domu i telefon hahah wiec zapierdzielaj robic foty poki swieci slonce i fajna pogoda bo jest kosa !!!!!!

Polać mu bo dobrze gada! :drunk:

:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Pokręcone, moze jeszcze przod bedzie poprawiany.. a wyglada to tak :wink:

DSC_0119.jpgDSC_0120.jpgDSC_0122.jpgDSC_0125.jpgDSC_0126.jpg

następne wahacze, klocki, hamulce.. a w wakacje moze nawinie sie jakis FIS

Opublikowano

gosciu a gdzie jakies dziekuje ? :) za mega pomoc :) i moj cenny czas ;/ juz jest kosa kola i znaczek jest jest w za***istym kolorze i idelanie pasuje do srebrzaka, moja koza tez siadzie w dol ale nie tak jak twoja to wtedy mozna smignac sesje :) i pamietaj 17 maj czekam na prezent

---------- Post dopisany at 18:42 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ----------

mogles zalaczyc us-y do foty :)

Opublikowano
  • Autor

jaa dzieki za krecenie nakrętkami ;d prezzent juz dzis dostałes, wiec poscieraj kurze w doma akurat :decayed: