pkostrzewski Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Witam . Przy składaniu swojej V-ki napotkałem kolejny problem a mianowicie wszystko poskładane do kupy i już przy pierwszym odpaleniu ucieka olej. Podejrzewam że leci gdzieś z głowicy z okolicy wałków rozrządu. I tu moje pytanie : na wałkach są zaślepki na śrubki od kółek rozrządu może tamtędy uciekać olej , czy może uszczelniacze na wałkach puściły ?
benne Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Witaj kolego może uciekać, a nawet na pewno tamtędy cieczy, miałem to samo po wymianie rozrządu w moim ASN 3.0, kup koreczki w serwisie bo raczej nigdzie ich nie dostaniesz a jest to groszowa sprawa poniżej 20zł tu masz nr oryginału który ja mam w mojej A4 B6, 06C 109 153 + oring i pierścień.
pkostrzewski Opublikowano 25 Września 2012 Autor Opublikowano 25 Września 2012 A wymiana samego o-ringu nie pomoże ? Bo moje nie są zniszczone. Ale dzięki wielkie za podpowiedź
benne Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 możesz spróbować, ale w razie W zamówił bym od razu komplet, koszt nie wielki.
Rekomendowane odpowiedzi