KUB3K Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam! Po wyłączeniu samochodu słychać u mnie z okolic schowka (tego przed pasażerem) dziwne 'pykanie'. Czego to może być przyczyna ? Pozdrawiam, kub3k.
KUB3K Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2008 ale dlaczego odglosy slychac tak glosno? tak powinno byc?
kaj82 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 To nie klima,nawet jak mam wylaczona klime tez slychac to badziewie, to jakis zawor od silnika ,nie wiem co to dokladnie jest Flyer u ciebie tez to wystepuje?? Proponuje to przeniesc do dzialu silniki :gwizdanie:
KUB3K Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jezeli nie wlacze klimy to nie slychac tego. Po uzyciu klimatyzacji to slychac... nikt wiecej nie mail takiego problemu?
Lukas Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 proponuje wyjac schowek i poszukac moze ktoras z klap sie blokuje i cyka
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 A spradzałeś poziom czynnika w układzie klimy
c2tomek Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 ja to sprawdzałem bo miałem taki odgłos i to sa klapki od nawiewu one tak tykaja
Rekomendowane odpowiedzi