FANTOMAS Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Jak w temacie mam zamiar zmodzić PC-CAR. Płyte już mam z pasywnym chłodzeniem zasilaną 12V na intelu ATOM 1,6GHz ma pobór 30W na max-ie dysk będzię SSD więc zero ruchomych części. Chcę na tym postawić Ubuntu i teraz pytanie jaki byście polecili interface który zżenił by mi obraz myślałem wykorzystać fakt że RNS-E ma oryginalnie wejście dla sygnału RGB więc nie potrzebowałbym konwersji na AV tylko żeby coś oszukiwało CAN i uruchamiało funkcję TV w RNS-E będe wdzięczny za pomysły i podpowiedzi
Gość cwiara Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 Chyba najlepiej zastosowac adapter multimedialny np firmy mobilem lub vns media. Ja mam tej pierwszej i dziala bez zarzutow. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Jeszcze firma martos z tynca malego (pod wroclawiem) produkuje adaptery multimedialne. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi