admin20 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Było Jest Wyposażenie -tuning fabryczny ABT 180Km 311Nm -zawieszenie sportowe 1BE-20mm -kierownica S4 -skórzana tapicerka -pół kubełkowe fotele z elektryczną regulacją lędźwi -podgrzewane fotele -podgrzewane lusterka -podgrzewane spryskiwacze -webasto -ori xenony -pełen Fis -climatronik -nawigacja -telefon Nokia w podłokietniku -tempomat -pakiet oświetleniowy Mody przeprowadzone -felgi lato BBS RX II 18/8,5 -felgi zima Audi Speedline 16/7 - radioodtwarzacz sony -dywaniki welurowe S4 -ramka przy drążka zmiany biegów carbon 3M -wycieraczki Aero Valeo -żarniki Xenotec 6000 -zawias -20/-30 Eibach -wydech końcowy Remus dedykowany do 1.8T -siatka bagażnika ori Audi -grill RS4 -dekielki ori carbon BBS -DownPipe Supersprint dedykowane do 1.8T Przyszłe Mody: - przeróbka lamp na bixenon (usa) - zmiana oświetlenia wewnętrznego na led - relingi chrom (zrobione) - pakiet chrom- (zrobione) - obwódki licznika i wskaźników w chrom (zrobione) - podświetlane klamek zewnętrznych - body rs4 - sztywny dolot i stożek Małe rezanie ori listw chromowanych http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/montaz-chromowanych-listw-avancie-253401/ Zakupiony zderzak przód od rs4 Wymieniony napinacz, uszczelki, olej, filtry, świece na platynowe i przeczyszczony ssak bo był lekko zawalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ładna ładna sztuka avancik kozak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Fajny czarnuch! No i oczywiście dobry "wzorzec" wybrałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal0077 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Bardzo ładna b5.. Na tym filmiku co to są za felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icetruckkiller Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 GOdne uwagi auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf_kk Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zdjęcia łudząco podobne do kolegi pitman. Może kupiłeś od niego autko? Tak czy inaczej fajny avancior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 no to od pitmana furka. niestety ale padł silnik po kupnie.... no cóż nowe serce już jest wstawione i będzie na pewno dobrze traktowane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 wypasik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ładna sztuka. Kolego jak ci się wydech sprawuje? Zostawiłeś jakieś puchy czy wszystko out + dp? Pokaż filmik jak to chodzi bo jestem ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 no to od pitmana furka. niestety ale padł silnik po kupnie.... no cóż nowe serce już jest wstawione i będzie na pewno dobrze traktowane:) Nie wiem czy dobrze kojarzę ale czy nie był puknięty? Fura malina, troszke pech że silnik się wysrał, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf_kk Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Powiem tak...byłem chętny na te fele ale jak widać zostawił na aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 była puknięta ale jest już na glanc zrobiona:) Teraz szukam poszerzonych nadkoli od rs4 i komplet zderzaków oraz klapy od wersji usa;p Felgi bardzo ładne ale opony lipa;/ będą przemalowywane (środek czarny a rant w polerce) na bieżąco będę wstawiał zdjęcia z postępów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Plany konkretne, no to czekamy na realizację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 jak na razie zakupuję chrom:) W przyszłym tyg. mam odbiór listw chromowych i malowanie felg:) Jeszcze tylko relingi i lusterka zostaną do kupienia w chromie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Fajnie będzie się prezentować z polerowanym rantem:good: All Black jest już nudne i wygląda średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Fajnie będzie się prezentować z polerowanym rantem:good:All Black jest już nudne i wygląda średnio Korci mnie jeszcze na inny kolor niż czarne np: 1. środek czarny- polerka rant 2. środek pomarańcz- polerka rant 3. środek czarny- polerka rant śruby czerwone 4. środek czarny z paskiem czerwonym- polerka rant śruby w polerce Już sam nie wiem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandi88 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Pierdyknij tylko polerkę tych rancików i będzie Gicior :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Pierdyknij tylko polerkę tych rancików i będzie Gicior :wink: Dobrze prawisz, łatwo jest przedobrzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatUSh Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Furka bardzo zacna sam widziałem na własne oczy Oczywiście właściciel także na + Apropo felg ja bym zrobił czarne fele z rantem w polerce Jak tam mody ? Założyłeś już te relingi w chromie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 jak na razie to zakładam ori listwy chrom, a relingów szukam;p Jak na razie to powoli idzie mi to rezanie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi