darooo Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Pacjent to ojca SuperB 05 ori ksenon ale VAG grupa to jedno i to samo. Problemem jest jeden ksenon, pierw czasami nie zaskakiwał przy uruchamianiu silnika (auto) i wystarczyło wyłączyć\włączyć i przeważnie się zapalał i świecił ok. Od wczoraj już się ani razu nie zapalił. Włożyliśmy tam jakiś inny żarnik 100% sprawny i nadal nic. Podpinam Vag i nie mogę połączyć się z 09 gdzie myślę, że byłby ewentualny błąd (fis pokazuje spaloną żarówkę więc myślę, że MCE jest w odpowiednio wysokiej wersji). Ze wszystkim innym normalnie się łącze ale ani w silniku ani instrumentach żadnych błędów nie ma. Połączyłem się nawet z samo poziomem i zrobiłem test wyjść (to ma inny kontroler?). Jedynie mam pomysł aby zamienić miejscami przetwornice i wtedy się okażę czy wtyczka i palnik ok. Oczywiści postoje, halogeny, długie, spryski, wszystko działa. Jakieś inne pomysły?
wrclaguna Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Tylko podmianka cie ratuje wtedy bedzie wiadomo czy przetwornica czy palnik .
Rekomendowane odpowiedzi