Dev Opublikowano 25 Grudnia 2019 Opublikowano 25 Grudnia 2019 6 minut temu, HiRide napisał: ..... + kodowanie. Adaptację
JacekElvisca Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 Dołączając do tematu....czy udało się ogarnąć ten temat? Mam ten sam temat - posiadam sedana A4 2015 wersja USA i z tylnymi lampami jeszcze nic nie robiłem, jak najtaniej i najprościej ogarnąć temat? Czy wystarczy kodowanie plus wymiana zarówek na takie które się przebiją z kolorem przez czerone klosze? z góry dziękuję za jakąś pomoc , rade
Dev Opublikowano 18 Lutego 2020 Opublikowano 18 Lutego 2020 W dniu 17.02.2020 o 19:17, JacekElvisca napisał: Dołączając do tematu....czy udało się ogarnąć ten temat? Mam ten sam temat - posiadam sedana A4 2015 wersja USA i z tylnymi lampami jeszcze nic nie robiłem, jak najtaniej i najprościej ogarnąć temat? Czy wystarczy kodowanie plus wymiana zarówek na takie które się przebiją z kolorem przez czerone klosze? z góry dziękuję za jakąś pomoc , rade Na allegro masz ludzi którzy przerabiaja lampy na EU, adaptacje zrobisz u kogoś kto ma VCDSa lub VCP
Rekomendowane odpowiedzi