Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rafi zaczynaj bo Ty zastępca szefa :naughty:

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To nie wina paliwa :facepalm:

To powiedz mi czego wina skoro tankuje na innych stacjach i wszystko śmiga jak należy.. :facepalm:

Opublikowano

To po c**ja lejesz na orlenie :D

Opublikowano

Bo się spieszyłem i nie miałem czasu jechać na stacje 3 km dalej mimo,że orlen był po drodze jak jechałem.

Opublikowano

No ja z arkiem będę

---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ----------

Bo się spieszyłem i nie miałem czasu jechać na stacje 3 km dalej mimo,że orlen był po drodze jak jechałem.

Wiedząc że mają syf paliwo i dalej tam tankowac to brak słów

Opublikowano

Jutro przed spottem odwiedzę SHELLA

Opublikowano

to 16 godz ?? :wink:

Opublikowano

Z Orlenem nigdy nie miałem problemu, ale z Bliską w Kleczewie i owszem. Niby to jest to samo, bo to też własność Orlenu ale jakim cudem na tej jedynej stacji udało mi się zatankować 41l LPG gdzie zawsze maks wchodzi mi 39 - i to maks. A tam zawsze powyżej 40l. Mało tego, robiłem zawsze jakieś 30km mniej niż na LPG z innych stacji. Dla tego już od dłuższego czasu tam nie tankuje. Ojciec z ON też miał problem. Zatankował, dojechał do chaty i w jego D-4D cyrki z szarpaniem się zaczęły. Na szczęście poszła wymiana filtra, zalanie do pełna na innej stacji i było ok.

Opublikowano
:bry: PANY :decayed:
Opublikowano

Dzięki za spota szkoda tylko że taki skwar był

Opublikowano

Macie fotki?:wink:

Opublikowano

Fotek nie ma bo samochody w fazie modzenia :grin:

Opublikowano

Również dzia za spota :hi:

Opublikowano

Macie jakieś zastrzeżenia co do paliw z Orlenu?

Pytam, bo z racji tego, że mieszkam w Kłodawie tankuję wyłącznie na Orlenie. Będąc w trasie również.

Jedyne, do czego mógłbym się przyczepić to zużycie ON ~7,5l/100 na komputerze (w rzeczywistości może troszkę mniej, ale na pewno nie mniej niż 7, i tak sporo) ale to chyba bardziej kwestia silnika AJM niż samego paliwa.

I jeszcze w ramach ciekawostek:

FB_IMG_14021690115398474_zps7445786c.jpg

do czego doprowadziła poluzowana ramka tablicy

Opublikowano

co prawda krótko byłem, ale miło było Was poznać Panowie :) do następnego pozdrawiam

---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:49 ----------

Pytam, bo z racji tego, że mieszkam w Kłodawie tankuję wyłącznie na Orlenie. Będąc w trasie również.

Jedyne, do czego mógłbym się przyczepić to zużycie ON ~7,5l/100 na komputerze (w rzeczywistości może troszkę mniej, ale na pewno nie mniej niż 7, i tak sporo) ale to chyba bardziej kwestia silnika AJM niż samego paliwa.

jeśli chodzi o moje auto to mam pod nosem u siebie Orlena i leje tylko Verve ON i chodzi, jest wszystko ok, natomiast o wiele lepsze paliwo jest na Shell'u czyli ON Verwa Nitro+, lepsza praca silnika, spalanie też lepsze ok 1l mniej na Shellu łyka ok 5,7l /100

Opublikowano
  • Autor

No Panowie było fajnie miło było poznać nową twarz jedną ale Panowie oby tak dalej trzeba rozkręcić wiarę :decayed:

Opublikowano

Dzięki za spota. Szkoda,że żadnych nowych kroków u mnie nie było widać ale mam nadzieję,że na następnego już coś się pojawi.

Opublikowano
  • Autor

befol a kiedy nas odwiedzisz ?:whistling:

Opublikowano

Też tankuję wyłącznie vervę na Orlenie w Kłodawie i nic złego się nie dzieje... A spalanie zależne od nogi :decayed: