Bartek B5 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 A widzisz napisałbyś tu to bym Ci odpowiedział miałem to samo, rękę włożyłem przez alu i puknąłem i czujnik i jest si Wachacze i takie pierdoły już u mnie leżą w domu nowe. Saint Gobain to gratulację Ale mam inne ogłoszenie bo : 27 września biorę ślub i jest ktoś chętny na poprowadzenie kolumny pojazdów z pod kościoła do sali ? Wesele oczywiście w okolicach Pleszewa. Forumowy kolega cyka mi fotki i filmik kto wie jaki ??? A i jakieś auto do ślubu macie pomysły ? mam niby upatrzone A8/S8. Może ma ktoś kumpla Moje gratulacje , i również sie pisze do prowadzenia kolumny:wink:
Sylwek A 4 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 :hi:Powitać ja też przyłączam się do kolumny no i pogratulować
befol Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 [...] dostałem dobrą pracę w SAINT GOBAIN w kole za mega dobre pieniądze. Pracowałem niegdyś w firmie o takiej nazwie. Zgadza się też, że to było w Kole. Ale ani ta praca dobra nie była ani za dobre pieniądze, nie mówiąc już o mega dobrych.
Sylwek A 4 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 A widzisz napisałbyś tu to bym Ci odpowiedział miałem to samo, rękę włożyłem przez alu i puknąłem i czujnik i jest si Wachacze i takie pierdoły już u mnie leżą w domu nowe. Saint Gobain to gratulację Ale mam inne ogłoszenie bo : 27 września biorę ślub i jest ktoś chętny na poprowadzenie kolumny pojazdów z pod kościoła do sali ? Wesele oczywiście w okolicach Pleszewa. Forumowy kolega cyka mi fotki i filmik kto wie jaki ??? A i jakieś auto do ślubu macie pomysły ? mam niby upatrzone A8/S8. Może ma ktoś kumpla ja miałem ślub 28 września
darek995 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 A widzisz heh 28 mieli tez wesele moi rodzice także bedzie rocznica a flaszeczka dla a4klubu zawsze sie znajdzie świr ma tez nie daleko pleszewa ale pewnie w trasie bedzie.
Labiel Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Witam. Jakby ktoś się nudził to mam małą prośbę: http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/mala-prosba-osob-mlodych-319648/#post4128482
mateusz16 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Siemanko wszystkim Wie ktoś gdzie mogę w Koninie lub Kole kupić farbę do felg? Chce odmalować swoje 17- calowe felgi.
Bartek B5 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Siemanko wszystkim Wie ktoś gdzie mogę w Koninie lub Kole kupić farbę do felg? Chce odmalować swoje 17- calowe felgi. W koninie na torowej są 2 mieszalnie a na jaki kolor będziesz malował ?
P1RAT Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Darek będziesz miał rodzynka jeszcze bo kolega z A3 Klub jak usłyszał,że będziemy Ci robili to mówił,że chętnie pojedzie. 1.8T i dźwięk miodzio Ps: jedna flaszka na 5-7 aut ? No jak to tak
mateusz16 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Siemanko wszystkim Wie ktoś gdzie mogę w Koninie lub Kole kupić farbę do felg? Chce odmalować swoje 17- calowe felgi. W koninie na torowej są 2 mieszalnie a na jaki kolor będziesz malował ? Srebrny, kod lakieru mam 1H7. W jakich cenach dorabiają farby?
Michu B5 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 To panowie gwintem trzeba bedzie pokręcić
Labiel Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Zależy od danej farby, jakości itp. Wujaszek jest lakiernikiem więc swego czasu często tam bywałem.
P1RAT Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 To panowie gwintem trzeba bedzie pokręcić Ty już tu nie cytuj słów Darka
Bartek B5 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Siemanko wszystkim Wie ktoś gdzie mogę w Koninie lub Kole kupić farbę do felg? Chce odmalować swoje 17- calowe felgi. W koninie na torowej są 2 mieszalnie a na jaki kolor będziesz malował ? Srebrny, kod lakieru mam 1H7. W jakich cenach dorabiają farby? Myślę że około 30zl za 100 ml
mateusz16 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 A jest jakaś gotowa farba srebrna do felg aluminiowych?
Michu B5 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 To panowie gwintem trzeba bedzie pokręcić Ty już tu nie cytuj słów Darka Dobrze Dariusz mówi a ja potwierdzam BENG
Sylwek A 4 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Przeglądając you znalazłem to nasi:eusathink:
Bartek B5 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 A jest jakaś gotowa farba srebrna do felg aluminiowych? Nie wiem jak w koninie w turku mają bo dobieralem ładny srebrna bazę kod bodajże 97M musisz się zaptyac czy mają coś takiego
Sylwek A 4 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Panowie warto się tym zainteresować Pakiet Emblematów Audi S3 S4 S6 S8 A3 A4 A6 A8 (3963506956) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ŁYSY44 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 [...] dostałem dobrą pracę w SAINT GOBAIN w kole za mega dobre pieniądze. Pracowałem niegdyś w firmie o takiej nazwie. Zgadza się też, że to było w Kole. Ale ani ta praca dobra nie była ani za dobre pieniądze, nie mówiąc już o mega dobrych. też tam pracowałem i pierwsze słyszę ze tam dobrze płacą moze kolega został kierownikiem
Rekomendowane odpowiedzi