kaju Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Również od ekipy B5Battailon wyrazy współczucia [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Kujawsko-Pomorkie również przesyła wyrazy współczucia [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Panowie jakiś spocik w niedziele czy coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jestem chętny jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 ja w niedziele wieczorem się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Auto mam cholernie nieogarnięte po SWAPie ale chętnie bym się spotkał bo już dawno na żadnym spocie nie byłem. Ostatni raz to chyba z rok temu w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 a co wrzuciłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Był SWAP z ADR na APU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 ładnie ktoś jeszcze deklaruje pojawienie się na spocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 ładnie ktoś jeszcze deklaruje pojawienie się na spocie ? ja chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 To jest nas trzech jak dobrze liczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 no to możesz wpaść na Słupce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 To jak Panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 To jak Panowie? teoretycznie ja jestem za ale nie wiem jak inni ---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:27 ---------- Ekipa może zbierzemy się i pojedziemy? http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/zlot-ogolnopolski-a4-klub-3-4-08-2013-ostrow-wielkopolski-270668/index12.html#post3606977 od nas blisko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Można pomyśleć. Jest jeszcze trochę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Można pomyśleć. Jest jeszcze trochę czasu tylko trzeba zapisywać się już i do połowy lipca kasę wpłacić. No ja byłbym chętny nawet:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgadza się, im szybciej, tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgadza się, im szybciej, tym lepiej liczba miejsc ograniczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Bry po małej przerwie już wracam ogarnąłem kilka spraw i jakoś dalej trzeba żyć.. A co do zlotu to ja już ten temat ruszałem o Ostrowie to chętnych nie było a co w ten week? może spot ? mikorzyn lub ślesin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Weekend wesele Ja z chęcią jak coś, ale nie wcześniej niż w lipcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi