Bart-S Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 ...jaki mam silnik w profilu? bo mam zaznaczone 2.6 v6 a teraz widze 2.5 tdi:kwasny: Coś się nagrzebało przez weekend - pisz do aminów albo Hugo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 O Panie toś swap`a zrobił na 2,5 TDI i wstyd Ci, przyznać się nie chcesz? Co do spoilera to tylko moje zdanie, jeżeli Tobie się podoba to czemu nie. Ale pewnie 90% forumowiczów powie Tak w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 no wiem wiem ale na US forum takie coś jest. Wysłane ze zgniłego iJabłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wszystko kwestią gustu, a o nim ponoć lepiej nie rozmawiać Chociaż mojego spojlera z 80`tki B3 za żadne skarby bym nie oddał, no chyba, że z samochodem w zestawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 :polew::polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Audi 80 po tuningu optycznym (3324210025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. extra gratka dla miłośnika audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Audi 80 po tuningu optycznym (3324210025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. extra gratka dla miłośnika audi a to widziałem :wink:to dzisaij kolegę spotkałem na Słupcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 tak to byłem ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Audi 80 po tuningu optycznym (3324210025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. extra gratka dla miłośnika audi ma yebany rozmach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 za to powinno być wieloletnie więzienie i to ciężkie albo jakiś kamieniołom:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 tak to byłem ja no to witamy w naszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Audi 80 po tuningu optycznym (3324210025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. extra gratka dla miłośnika audi O rzesz k**wa że tak powiem. Po tuningu? Przecież to ktoś na wsi w betoniarce to urabiał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Audi 80 po tuningu optycznym (3324210025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. extra gratka dla miłośnika audi O rzesz k**wa że tak powiem. Po tuningu? Przecież to ktoś na wsi w betoniarce to urabiał! Rafciu kiedy masz czas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 W tym tygodniu coś na pewno będę miał tylko jeszcze dokładnie nie wiem kiedy - zależy od kilku rzeczy w tym pogody bo na ryby się wybieram Teoretycznie jutro mam wolne, ale zobaczymy jak będzie w praktyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 W tym tygodniu coś na pewno będę miał tylko jeszcze dokładnie nie wiem kiedy - zależy od kilku rzeczy w tym pogody bo na ryby się wybieram Teoretycznie jutro mam wolne, ale zobaczymy jak będzie w praktyce. jak coś forum tel coś :wink:ja muszę jechać zobaczyć te wahacze itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Co ludzie z tymi spoilerami maja to nie wiem, ja juz mam druga audi z której musiałem to gowno usuwać ale taka mała listwa nice. Wysłane ze zgniłego iJabłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Arek tata mi gdzieś zajumał klucze, nie dam Ci ich dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Arek tata mi gdzieś zajumał klucze, nie dam Ci ich dzisiaj. ok ok a Piasta vs Arek 1:0 ale po robocie będę próbował jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 W tym tygodniu coś na pewno będę miał tylko jeszcze dokładnie nie wiem kiedy - zależy od kilku rzeczy w tym pogody bo na ryby się wybieram Teoretycznie jutro mam wolne, ale zobaczymy jak będzie w praktyce. jak coś forum tel coś :wink:ja muszę jechać zobaczyć te wahacze itp A ja jakieś kołki poszukać na których postawię budę z przodu to zaraz cały zawias przedni wyleci a drążek stabilizujący wpadnie do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi