Arkadiush Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 Uzupełnijcie profile Panowie żeby BANA nie było
darek995 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 A kto nie ma uzupełnionego?
Arkadiush Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 A kto nie ma uzupełnionego? NIe mówię o Tobie Dariusz rozumiem że Twoim idolem jest HULK i próbujesz dojść do jego mięśni
darek995 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Tak teraz na zimę ciśniemy ostro no i juz garniaka zakładać nie musze
Arkadiush Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 Tak teraz na zimę ciśniemy ostro no i juz garniaka zakładać nie musze no ślub raz w życiu ale są inne okazje na garniak również
Bartek B5 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 jak dobrze pujdzie jutro pujda mody up do szkoły Panie Panie pisane z telefonu na szybko Sylwek dzisiaj wpadla kiera esowa i białe kierunki w błotnik i kubełki mam zaklepane i lampy soczewki dzielone Całość ok, soczewki dzielone bym odpuścił chyba ze ori i w dobrym prajsie. tez tak mysle zeby te lampy sobie odpuscic za to podstawek na kubki jeszcze jutro wleci i musze zamówic redukcje do kiery
Arkadiush Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 Bartek profil uzupełnij ;]
darek995 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Tak teraz na zimę ciśniemy ostro no i juz garniaka zakładać nie musze no ślub raz w życiu ale są inne okazje na garniak również Garniak ma jakis zapas spoko od marca chudnę z chłopakami by na wakacje był konkret Musze audi swoje na warsztat odstawić bo do wymiany uszczelka pod pokrywa zaworów padła lewa, osłona przegubu, i do roboty cały tył hamulców, jak by ktoś miał z s4 to bym przygarnął bo mam na tył 255 z b6 ale nie wiem czy podejdzie z jarzmami itp.
Arkadiush Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 Tak teraz na zimę ciśniemy ostro no i juz garniaka zakładać nie musze no ślub raz w życiu ale są inne okazje na garniak również Garniak ma jakis zapas spoko od marca chudnę z chłopakami by na wakacje był konkret Musze audi swoje na warsztat odstawić bo do wymiany uszczelka pod pokrywa zaworów padła lewa, osłona przegubu, i do roboty cały tył hamulców, jak by ktoś miał z s4 to bym przygarnął bo mam na tył 255 z b6 ale nie wiem czy podejdzie z jarzmami itp. napisz na B5B czy na DB6 ;]
Bartek B5 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Bartek profil uzupełnij ;] a co mu brakuje ?
Arkadiush Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 Bartek profil uzupełnij ;] a co mu brakuje ? masz tylko dołączył a jakie auto itp nie masz spójrz na Darka Rafała czy na mnie jak mamy a jak Ty
Arkadiush Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 Widzisz od razu lepiej wygląda ;D
Bartek B5 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 faktyczne a nawet nie zwróciłem uwagi ze tego brakuje
Arkadiush Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 ja nosze okulary i ślepy jestem a Ty
Bartek B5 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 a na spota postaram sie dobic nie miałem czasu na forum tylko lookałem na chwile i nie przywiazywałem do tego uwagi
Bartek B5 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Sylwek zobaczymy czy którys z nas bedzie w stanie kierowac a jak cos to ja go zbiore
Arkadiush Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 Bartek Dawida namów Ty tak samo profil uzupełnij
Sylwek A 4 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Proszę Rafał a ty też na spota zawitasz
Rekomendowane odpowiedzi