slo Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Arkadiush znalazłem te tarcze? Bo w sumie ja chyba też będę szukał bo postanowiłem zrobić SWAP chebli Jedyna okazja żeby porządnie odmalować sobie zaciski póki mam komplet od anglika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Arkadiush znalazłem te tarcze? Bo w sumie ja chyba też będę szukał bo postanowiłem zrobić SWAP chebli Jedyna okazja żeby porządnie odmalować sobie zaciski póki mam komplet od anglika już zamówiłem nowe ---------- Post dopisany 05-07-2013 at 08:07 ---------- Poprzedni post napisany 04-07-2013 at 23:36 ---------- Ale u nas wieje ciszą ostatnioo:whistling:sama słupca i kleczew się odzywa a nikt z Konina do nas nie zagląda itp:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Byłem wczoraj nad waszym Słupeckim jeziorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 :naughty:bry:naughty: ---------- Post dopisany 08-07-2013 at 06:55 ---------- Poprzedni post napisany 07-07-2013 at 09:31 ---------- Siema napisane po pijaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 ---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ---------- Robimy jakiegoś spota Panowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 W sobotę niema sprawy napisane po pijaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Siemka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 witam pany:hi: ma ktos może VCDS? potrzebuje wykonać parę kodowań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 witam pany:hi: ma ktos może VCDS? potrzebuje wykonać parę kodowań Slo ma to napisz do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 witam pany:hi: ma ktos może VCDS? potrzebuje wykonać parę kodowań Interfejs Tomka nie obsłuży B8 - zapraszam do Wrześni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 witam pany:hi: ma ktos może VCDS? potrzebuje wykonać parę kodowań Interfejs Tomka nie obsłuży B8 - zapraszam do Wrześni. wybacz :wink:przez przypadek puściłem do Ciebie lotkę Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 muszę kupić tak czy siak kabel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 witam pany:hi: ma ktos może VCDS? potrzebuje wykonać parę kodowań Interfejs Tomka nie obsłuży B8 - zapraszam do Wrześni. wybacz :wink:przez przypadek puściłem do Ciebie lotkę Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Dobra pany trzymać kciuki bo jutro wstawiam poliftowe oczka. Jeden błotnik już lekko potraktowałem szlifierką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Dobra pany trzymać kciuki bo jutro wstawiam poliftowe oczka. Jeden błotnik już lekko potraktowałem szlifierką ---------- Post dopisany at 13:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:00 ---------- witam pany:hi: ma ktos może VCDS? potrzebuje wykonać parę kodowań Interfejs Tomka nie obsłuży B8 - zapraszam do Wrześni. wybacz :wink:przez przypadek puściłem do Ciebie lotkę Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi