darek995 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 A jak! juz wyglądałem czy ulica biała lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Powitać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Nie ma śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek B5 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 ja tak jak Darek osłon nie zakładam bo miałem sytuacje jak kumplowi przes osłone nayebalo sniegu pod sama maske To co jak on to zrobił. W zeszła zime jadac po polski nieodsnieżonych osłona szurała o zmarzniety snieg i w pewnym momecie sie wywineła od strony zderzaka i zbierał cały snieg z ulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 ja tak jak Darek osłon nie zakładam bo miałem sytuacje jak kumplowi przes osłone nayebalo sniegu pod sama maske To co jak on to zrobił. W zeszła zime jadac po polski nieodsnieżonych osłona szurała o zmarzniety snieg i w pewnym momecie sie wywineła od strony zderzaka i zbierał cały snieg z ulicy Mówiłem że te ori mocowania to są do d*py. Mi w Audi 80 otworzyła się kiedyś podczas jazdy, tak samo wujaszkowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Siema panowie może zrobimy przed świętami spotkanie opłatkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Nie ma ktoś jarzm 312? Heble z tylu 255mm juz siedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 darek ja bede miał na sprzedaż, ale dopiero jak wyczaje tył 300mm a z tym jest mega problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Siemka. Nie ma ktoś klosza od podswietlenia rejestracji do b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek B5 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ogarnąłem i ledy podświetlają rejestracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Pany apropo rejki tył co polecacie do BE 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ja mam narazie rurki LED i jest 2 rok spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 tez mam rurki i juz to lipnie swieci wymiana może tych kloszy ??? na nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ja tam je wyjąłem, wyczyściłem i dałem diody SMD i jak dla mnie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 tez czysciłem ale lewa mniej oswietla a prawa lepiej i ujnia to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi