Sylwek A 4 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Oglądałem je na allegro ale powiem też że oglądałem powerbassy i no obawiamy się by nie wziąć badziewia ty masz sprawdzone więc może skusze się na nie. A firma kruger&matz coś ci mówi znajomy mi je poleca
darek995 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Kruger&matz to peying tylko sie łatwiej nazywa.
Sylwek A 4 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 A czyli w miarę podstawowa firma przewody michała na spokojnie można polecić? Bo powerbassy jeszcze patrzyłem i może też tu warto by pomyśleć?
P1RAT Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Powitać towarzystwo. Dzisiaj kolejny etap prezentu od mojej kochającej dziewczyny i zarazem ostatni. SEBA jeszcze raz dzięki za dzisiejszą kawę i ciacho
Sylwek A 4 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam kto wczoraj był na magnesie srebrną a4 b5 srebrne ramki pod tablice piękne alu chyba 17ski.
P1RAT Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam kto wczoraj był na magnesie srebrną a4 b5 srebrne ramki pod tablice piękne alu chyba 17ski. Jeśli nie na klubowych to wątpię,że ktoś od nas. Swoją drogą wczoraj był magnes?
xsebo1 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Nie ma sprawy dawid zapraszam częściej
jaku8891 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Koledzy zwracam się z prośbą o pomoc, obdzwonilem wszystkie szroty w okolicy Konina kilka w Turku i Kole. Jeśli ktoś wie czy widzial, że jest A4 B6 diesel sedan na czesci to dajcie info. Poszukuje dokladki tylnego zderzaka jak na zdjeciu, bez otworów na wydech http://s1378.photobucket.com/user/jaku8891/media/2014-06-11200629_zps55f69425.jpg.html Z góry dziękuje za pomoc PS: jest temat na form założony (kupie) ale zero odzewu, a chcialbym z okolicy cos
xsebo1 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Z dokładką tylnego zderzaka w b6 to jest problem, u mnie jest pęknięta. Słyszałem że można zamówić w mir mar
P1RAT Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Napisz do łysy44 on rozkładał na części więc może akurat jeszcze będzie miał jest z babiaka. Tutaj masz do gościa z koła co ma na części może będzie miał to co szukasz - 889-907-141 a tutaj masz do łysego z forum 668 183 031
jaku8891 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Gadałem z łysy44, pojechałem, ale nie dogadaliśmy sie bo mial od benzyny(nie doczytał w ogłoszeniu), a ja szukam od diesla czyli bez otworów na wydech, wiem że występuje zamiennik na przód, ale ja właśnie tył potrzebuje :/. Do gościa z koła też dzwoniłem pod ten nr, lipa ;/ Ale dzięki koledzy, gdyby coś komuś wpadło w oko to prosiłbym o info, pozdrawiam
Sylwek A 4 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Tak był Dawid klubowe miał w okolicy jest też jeszcze jedna na klubowych
darek995 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Gadałem z łysy44, pojechałem, ale nie dogadaliśmy sie bo mial od benzyny(nie doczytał w ogłoszeniu), a ja szukam od diesla czyli bez otworów na wydech, wiem że występuje zamiennik na przód, ale ja właśnie tył potrzebuje :/. Do gościa z koła też dzwoniłem pod ten nr, lipa ;/ Ale dzięki koledzy, gdyby coś komuś wpadło w oko to prosiłbym o info, pozdrawiam To nie możesz sobie zrobic moda z otworem? Albo na dwie rurki ? Bedzie ładniej
jaku8891 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Gadałem z łysy44, pojechałem, ale nie dogadaliśmy sie bo mial od benzyny(nie doczytał w ogłoszeniu), a ja szukam od diesla czyli bez otworów na wydech, wiem że występuje zamiennik na przód, ale ja właśnie tył potrzebuje :/. Do gościa z koła też dzwoniłem pod ten nr, lipa ;/ Ale dzięki koledzy, gdyby coś komuś wpadło w oko to prosiłbym o info, pozdrawiam To nie możesz sobie zrobic moda z otworem? Albo na dwie rurki ? Bedzie ładniej ładniej by było może, ale nie chce zmieniac
Blachu Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Koledzy zwracam się z prośbą o pomoc, obdzwonilem wszystkie szroty w okolicy Konina kilka w Turku i Kole. Jeśli ktoś wie czy widzial, że jest A4 B6 diesel sedan na czesci to dajcie info. Poszukuje dokladki tylnego zderzaka jak na zdjeciu, bez otworów na wydech http://s1378.photobucket.com/user/jaku8891/media/2014-06-11200629_zps55f69425.jpg.html Z góry dziękuje za pomoc PS: jest temat na form założony (kupie) ale zero odzewu, a chcialbym z okolicy cos Ja będę miał dokładkę zwykłą do diesla na zbyciu, kolor LY9B, bez potrzeby malowania... Ale do dopiero gdzieś na wiosnę jak będę zakładał dokładkę s-line od beny...
Strażak R1 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Słupcy jest koleś sprowadza Angliki na części przeważnie Passaty, ale Audi a4 by też trochę mu się przewinęło. Numer: +48 508 442 508. Pogadaj to dobra cenę rzuci. Np. Za drzwi do B6 w kolorze chciał 100zł. Napisz jak poszło pozdro Chociaż osobiście polecam polakierowa progi w kolorze, jak dla Mnie oryginalny popielaty kolor jest okropny...Moje listweki i progi, nie są już popielate (czyt. Okropne)
Michu B5 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Słupcy jest koleś sprowadza Angliki na części przeważnie Passaty, ale Audi a4 by też trochę mu się przewinęło. Numer: +48 508 442 508. Pogadaj to dobra cenę rzuci. Np. Za drzwi do B6 w kolorze chciał 100zł. Napisz jak poszło pozdro Chociaż osobiście polecam polakierowa progi w kolorze, jak dla Mnie oryginalny popielaty kolor jest okropny... Moje listweki i progi, nie są już popielate (czyt. Okropne)
Rekomendowane odpowiedzi