darek995 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Śnieg ??? nie wierze ze bedzie śnieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 niedziel , pon i wtor pokazuje mi na tel śnieg w pogodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Aaa ma cos byc ale to ze śniegiem bo ogladalem pogodę a potem ok 2-3C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 A ja wam mówię,że nic nie będzie popada i zrobi się plucha bo przy takich temperaturach nie ma szans na utrzymanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Spocik jestem za na śnieg to bym nie liczył bo w naszych temperaturach nie utrzyma się Arek szukasz karoserii quatro na fb gość Kamil ocep ogłasza się że ma 2,4 quatro na części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neemzi Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 No ma 2.4 ale to Avant ;/ Ale chyba jadę do Gdańska po karoserię bo znalazłem Quattro z szyberdachem Jeszcze skompletować napęd i zawieche i odkładam hajs na pakiet RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Poważny projekt i odważny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neemzi Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) no i zapomniałem o 3.0 TDI od MTM Będzie taka RS-ka w Dieslu Ale wszystko powoli, bo to kosztowne jest. W kilka lat się wyrobię, szkoda że części od RS tak słabo dostępne. Edytowane 14 Stycznia 2015 przez Neemzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jutro małe grzebanko przy audi odma kolektory trza sciągnać i działam A dziś mamusce wymodziłem lekko CINKIEGO ciemne lampy plus kierunki dymione przy lampie i błotniku bo stare odbłyśniki oberwane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 [emoji106] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 No michał cienki aż się na niego miło patrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 No michał cienki aż się na niego miło patrzy. Jeszcze alu szukam i na wiosne razem z audi woskowanie i polerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 A właśnie Michał może wiesz jakieś alu do daewoo lanos 15ki albo 16ki w dobrej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Michał ty lepiej się przyznaj,że szykujesz sobie autko do roboty na sezon letni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak R1 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Dobry Alus to podstawa Moje Maleństwo do latania w koło kominapozdro Michu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Albo grubo albo wcale sekjo by kozak wygladalo wszystko da sie zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Taki mały rozpierdol , odma opanowana Przy okazji kolektory w czarny matt i czyszczonko i efekt i jeszcze musze osłone podszybia zapodać A właśnie Michał może wiesz jakieś alu do daewoo lanos 15ki albo 16ki w dobrej cenie? Sylwek nie wiem ale od opla tez możesz zapodać bo rozstaw 4X100 jest Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Michu B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 kurcze znajomy sprzedał 18 ki za 600 zł od vectry jak byś na wiosnę coś wiedział to daj znać ale pod maską masz porządek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi