P1RAT Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Darek: Nie sprzedaje audi, wystawiłem FAKE ogłoszenie by sprawdzić czy za 11 ktoś by to chciał kupić. Rezanie to dopiero rozpoczynam po nowym roku bo brakuje mi gratów jeszcze sporo a nie wszystkie idzie kupić w ładnym stanie. Teraz muszę kasę wyrównać którą straciłem w święta i na balangi. Puki co kiera od b6 wpadła na auto. Edytowane 29 Grudnia 2015 przez KeteO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Powitać panowie w ten zimny poranek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianbocian Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Powitać ! Jako nowicjusz wyrażam aprobatę na zrobienie spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witaj zapraszamy na fb Vag wlkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianbocian Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witaj zapraszamy na fb Vag wlkp znalazłem vag wielkopolska północna .. ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Vag wielkopolska wschód. Albo powiedz mi Dane i znajdę cię i zaproszę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianbocian Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Vag wielkopolska wschód. Albo powiedz mi Dane i znajdę cię i zaproszę? znalazłem - wysłałem zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Już jesteś z nami. [emoji3] Tam są fotki z ostatniego spota a teraz musimy pomyśleć o nowym spocie. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Sylwek A 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianbocian Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Już jesteś z nami. [emoji3] Tam są fotki z ostatniego spota a teraz musimy pomyśleć o nowym spocie. Właśnie oglądam - miejsce znane to może za tydzień 9.01.2016? może już śnieg będzie ? Chyba że na szybko dzisiaj :] Edytowane 2 Stycznia 2016 przez bocianbocian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Termin musimy jeszcze ustalić ale myślę że niebawem jak wiadomo nie każdy ma czas a chcemy spotykać się razem w większej grupie i czasami terminy przekladamy tak by pasowało większości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Jak śnieg będzie mogę Quattrówka kulig zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Pomyślimy sądzę,że na najbliższym spocie robote będzie robiło b5 Arka które w końcu po wielu nerwach z rozrusznikiem i obiciem sprzęgła kewlarem wczoraj wyjechało na drogę. jeszcze strojenie na 350 i auto może latać,. Obecnie ma 280Km i już zrywa nie raz przyczepność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek A 4 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Powitać panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Halo ! Co tu tak zamilkło ? Ogarniam forum bo dawno mnie tutaj na innych wątkach nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebo1 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zimno się zrobiło, trzeba fure odśnieżać Jak tam twoja niunia po swapie się miewa? Uchylisz rąbka tajemnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Em to był jakiś swap ?? tymczasem gdzies w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Post na FB robimy tam takie 2.8 z tipa na manual taki o swap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) No tip to nie moja broszka automat tylko na starość do limuzyny jakiejś a puki młody to only manual Edytowane 23 Stycznia 2016 przez KeteO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi