bart1907 Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Witam mam problem z zanikającym dźwiękiem z lewej strony przód. Mianowicie jak słucham po cichu muzyki w aucie prawy przedni głośnik nie gra. W momencie podgłoszenia radia do około 12 na skali zaczyna grać normalni. Posiadam radio Audi CHORUS. Z góry dziękuję za pomoc.
Onkel Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Do sprawdzeni kable w gumowej osłonce między drzwiami a kabinom.
bart1907 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Opublikowano 30 Września 2012 Sprawdzałem były poprzecierane polutowałem, dałem w termokurczliwe osłonki problem jest dalej.
uhu2 Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Moze nie laczy na kostce w slupku.sprawdz czy nie ma sniedzi.dalej trzeba szukac przy radyjku.Moze cos sie wysunelo lub sie zwiera.
djkac Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Sprawdzałem były poprzecierane polutowałem, dałem w termokurczliwe osłonki problem jest dalej. witam, te kable są tak krótkie, jak Pan je naprawił? trzeba ściągać osłonę drzwi? jeśli tak to jak ;-) mam dokładnie taki sam problem. dziękuję Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
kb_mucha Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 I temat jakos ucichl... mam identycwny problem tylko radio inne ale podejrzewam styki badz kable... jak wyeliminuje problem u siebie dam znac...
egon@ Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Miałem ten sam problem, rozebrałem boczki, powypinałem kostki, wycjągnołem kable z drzwi z gumowej osłony do samego słupka i moim oczom ukazał się przerwany kabel, zarobiłem zaizolowałem i złożyłem wszystko z powrotem problem z głowy.
Rekomendowane odpowiedzi