ra.vi Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Witam dzis zauważyłem, że lewy ori xenon świeci mi już na pomarańczowo. Czy to kończy się żarnik czy przetwornica? Jakie zarniki polecacie bo widziałem, że d2s? można już kupic po ok 30zł pozdro
Gość cwiara Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Wyglada na koniec zarnika. Ale pamietaj ze zarniki wymienia sie parami. I szczerze odradzam chinskie z allegro te po 30zl. Kiedys kupilem takie do poprzedniego auta i nie zawsze sie zapalaly za pierwszym razem. Lepiej raz zaplacic i miec spokoj. Polecam philips Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
maniolo Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Jak delikatnie palnik zaczyna świecić na czerwono po rozgrzaniu to powoli żywot żarówki się kończy.Przetwornica raczej w porządku chyba że rozbłyska żarówka po włączeniu świateł i mruga jak stroboskop to znak że przetwornica się kończy.A jakie masz palniki d1s czy d2s bo to dwie różne żarówki i inne mocowania.
Rekomendowane odpowiedzi