Matek9292 Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Witam.Niestety muszę wymieniać uszczelke pod głowica i w zwiazku z tym nasuwają mi się pytania co przy okazji można tam jeszcze zrobić i jakie tego wszystkeigo wyjdą koszty mneij wiecej.
eu4yaon Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 jakie masz objawy że wymieniasz uszczelke?
Dev Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 jak bedziesz zmianiał uszczelkę to musisz: splanowac powierchnię głowicy wymienic uszczelniacze zaworowe wyfrezowac gniazda zaworowe szlifowac zawory dotrzec zawory z gniazdami wymienic popychacze hydrauliczne na nowe jezeli nie musisz ich wymieniac to przed założeniem wałka rozrządu trzeba wycisnąc z nich olej
Matek9292 Opublikowano 6 Października 2012 Autor Opublikowano 6 Października 2012 Wczoraj jadac sobie przegazowałem go na gazie do ponad 7 tyś i pewnie Mi uszczelke wydmuchało bo stracił późneij siłę oraz zaczoł bardzo dymić na niebiesko później na biało.Devaston jaki mniej więcej kosz takeij zabawy ?
Rekomendowane odpowiedzi