maroo1991 Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Witak wszystkich! chciałbym zapytać i prosił bym o powazne rady na czym zamontować listwy progowe w środku. Montowałem je na takiej czarnej klejowej tasmie, ale zauważyłem że podchodzi tam woda czyli wgl się na tym nie trzyma. Czy klej do szyb by się sprawdził?
MemberA4 Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Proponuję Ci taśmę dwustronną do listw samochodowych dobrze odtłuść miejsca klejenia i powinno być OK.Jak weżmiesz na klej do szyb to przy demontażu połamiesz je.
otomsono Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Dobra taśma dwustronna da radę (polecam 3m). Jak je przymocujesz na kleju do szyb to chyba się z nimi nie rozstaniesz nigdy
maroo1991 Opublikowano 5 Października 2012 Autor Opublikowano 5 Października 2012 własnie kleiłem na tej taśmie i wszystko zrobiłem jak należy. odtłuszczone listwy no i progi i tak woda dała temu radę nie mam zamiaru się rozstawać z tymi listwami więc zaryzykuję na kleju do szyb ;p dzięki wielkie
wladi Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Ja kleiłem na taśmę dwustronną i tak jak mówisz troszkę woda podchodzi pod nie ale spoko taśma nie powinna puścić, chyba że dokładnie na samych narożnikach nakleisz tą taśmę
Rekomendowane odpowiedzi