dydekm1 Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Witam.Mam problem ze swoją OOOO. Z elektryką zaczęły dziać się cuda. Od wczoraj sama zaczęła otwierać się tylna klapa( avant), dzisiaj już sprawy zaczęły posuwać się dalej... Po kolei zapalają się kontrolki, wszystko żarzy się, i piszczy brzęczek( podświetlenie, kontrolki) . Przy włączeniu wstecznego gasł silnik ( myślałem ,że wina leży przy czujniku- po wypięciu kostki już silnik nie gaśnie ,ale nadal palą się kontrolki( na przemian)i piszczy , klapa tylna nie otwiera się razem z drzwiami z pilota... normalnie cuda... proszę o radę i pomoc. pozdrawiam
dziadekM Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Mój ojciec też miał w swoim OOOO niedawno podobny cyrk. Żarzenie kontrolek, mix wycieraczek, immobiliser, brak połączenie z vagiem. Problem tkwił w kostce stacyjki. Nie mówię że masz to samo ale nie zaszkodzi sprawdzić
dydekm1 Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 Dzięki. Jak tato to naprawił? Wymiana stacyjki czy jeszcze czegoś ...
dziadekM Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Wymienił kostkę przy stacyjce coś takiego Kostka stacyjki Audi A3 A4 A6 00-.. KMP (2637692554) - motoAllegro (ta jest do polifta) i wszystko minęło
dydekm1 Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 dziękuję kolego. okazało się tak jak pisałeś... kostka zapraszam na browarka nad morze przy okazji...
Rekomendowane odpowiedzi