WAUZZZ8 Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 I już koleś jest ustawiony do końca życia.
PABLO Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 To była niesamowita chwila jak otworzył kapsułę
grzes1150 Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 ale jednego rekordu nie udało się pobić
vdm Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 ciekawe czy pobił rekord najwyżej puszczonego bąką podczas lotu balonem?
Timac Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 RedBull Stratos: The Moment Felix Baumgartner Jumped - The Jump [14/10/2012] - YouTube
GreGoriO Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 ok wylądował .... więc mogę zadać pytanie... co by się stało gdyby spadochron się nie otworzył... z jaką prędkością uderzył by w ziemię, co by po nim zostało....krater czy może głęboki lej? pytam poważnie...chciałbym wiedzieć jakie by były skutki tego upadku
YOGI3000 Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 ok wylądował .... więc mogę zadać pytanie...co by się stało gdyby spadochron się nie otworzył... z jaką prędkością uderzył by w ziemię, co by po nim zostało....krater czy może głęboki lej? pytam poważnie...chciałbym wiedzieć jakie by były skutki tego upadku Takie same jak by wyskoczył z 2km.
GreGoriO Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 takie same...tzn. chodzi mi o konkrety....jaka prędkość i jaka masa ciała w momencie uderzenia...nie chce mi się szukać po necie a tym bardziej wzoru...szkołę skonczyłem daawno... szukając błędu centrum kontroli dysponuje takimi danymi, ciekawe czy podali do wiadomości...
YOGI3000 Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 takie same...tzn. chodzi mi o konkrety....jaka prędkość i jaka masa ciała w momencie uderzenia...nie chce mi się szukać po necie a tym bardziej wzoru...szkołę skonczyłem daawno... szukając błędu centrum kontroli dysponuje takimi danymi, ciekawe czy podali do wiadomości... W swobodnym spadaniu prędkość zależy od sylwetki i wagi skoczka. Zwykle wynosi miedzy 160 a 290 km/h czyli ok. 40 – 80 m/s.
Rekomendowane odpowiedzi