Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[RHY] Xsara 2 HDI 90ps +IC @ 138PS i 292NM by GoodHope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj z tą betą to chyba się zapędziłeś albo ona coś kuleje, bo miałem kiedyś zdrową e36 co prawda 328i RWD coupe z wydechem G Powera i pamiętam, że wciągałem tym A6 3.0 tdi ASB i Leona I 1.9 PD ARL po programie.

Opublikowano
  • Autor

zobaczymy... może kierownik nie ogrania auto bo trochę mały jest :naughty::naughty::naughty: .. będę chciał jechać z rolki bo z zatrzymanego wiadomo że dostane :)

Opublikowano

benzyna wolnossaca to moze se jechac z xsara hdi:grin:

ladnie herbata ci to jedzie :naughty:

Opublikowano
oj z tą betą to chyba się zapędziłeś albo ona coś kuleje, bo miałem kiedyś zdrową e36 co prawda 328i RWD coupe z wydechem G Powera i pamiętam, że wciągałem tym A6 3.0 tdi ASB i Leona I 1.9 PD ARL po programie.

ja jechałem 2 biegu , beta 1 i od 30 km/h i dostał po d*pie długosc do 180km/h

Opublikowano

To przyzwoicie, ale stare M50B25 często nie mają nawet 170 ps plus napęd na cztery łapy to dodatkowe kilogramy. Moje 328i M52 zanim dachowałem nieźle latało bo z katalogowych 193 ps miało prawie 210 ps na zrobionym wydechu i kolektorze od 2.5 przy wadze lekko ponad 1300 kg

Opublikowano

To przyzwoicie, ale stare M50B25 często nie mają nawet 170 ps plus napęd na cztery łapy to dodatkowe kilogramy. Moje 328i M52 zanim dachowałem nieźle latało bo z katalogowych 193 ps miało prawie 210 ps na zrobionym wydechu i kolektorze od 2.5 przy wadze lekko ponad 1300 kg

ale my tu mówimy o E46, dodatkowo to auto ponoc ma przesunieta odcinke o 500 obrotów:wink:

Opublikowano

i jezdzi na vpowerze :kox:

Opublikowano
  • Autor

Chcę się ustawić z jakimś A4 AWX/AVF po samym sofcie (bez mocniejszych gratów jak BRD) .. ciekaw jestem jak to porównanie wyjdzie.

Tylko póki co jeden kolega z Częstochowy co ma zmodzonego AVFa nie chce się ścigać :)

Opublikowano

ale my tu mówimy o E46, dodatkowo to auto ponoc ma przesunieta odcinke o 500 obrotów:wink:

a to sorki myślałem o e36, a e46 192 ps w touringu ma 7.6 do paki przy masie 1575kg wg danych katalogowych. Czyli teoretycznie Xsara powinna pojechać z nim w miarę równo skoro Magic wygrał z betą długość i podobnie z MrTea. Swoją drogą w życiu bym nie pomyślał, że ten francuzik tak zap***la.

Opublikowano
A to z dzisiaj..

Ja z Magikiem

Przypomniało mi sie:decayed:
Opublikowano
  • Autor

srali muchy bedzie wiosna :decayed: ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A przeoczyłem fakt, że jednak się udało zawirusować francuza :) Efekt godny uwagi.

Opublikowano
  • Autor

kolejny pojedynek i kolejny wpiernicz :facepalm:

Astra CDTI 190ps i 400nm, BMW 325xi 192ps, no i mój paździerz ostatni ...

Opublikowano

To nie herbata wkur....:grin::grin:

ze 2,5 dł za BMFUJEM

Opublikowano
  • Autor

Rewanż z Magic87...

sms na godzine przed kreską Od Magica: "Waciągne cię jak bura suke" ...

xsara 2.0 hdi+ vs a4 1.9 tdi+ - YouTube

and who is the bitch?! :polew:

Opublikowano

no xsara ladnie lata,mimo ze na poczatku zostaje 1dl to pozniej wychodzi na przod,kto by sie spodziewal :naughty:

Opublikowano

Ciekawe dlatego nikt nie napomniał ze TEA wywalił kanape i jechał na oparach... a u mnie było dodatkowe 50 kg:decayed:

wciagnał? wygrał 30 cm?:kox:

Opublikowano

ale ty masz sporo mocniejsze auto:wink:

Opublikowano
Wiadomo że jak stanę z autem co ma 30ps więcej to dostane baty..
czy na pewno...:decayed:
Opublikowano

Co lepsze TEA... jak miałem AJM po modach to jechałem równo z Tymkiem...

Ja AJM wciagałem z 3 dł...

Tymek ma 190 KM i 390 Nm:wink:

Puma ma 185 i 397 Nm... tez go pojechałem spokojnie 2-2,5 dł

wiec taka pierdoła jak Xsara 140 KM wciaga 190 KM B6 w kombiku:wink:

i gdzie tu sens i logika? modzi modzisz a przyjedzie jakies lekkie małe i jedzie podobnie