aborygen Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 witam w moim autku siadł moduł centralnej elektryki o nr. 8E0 907 279 końcówka literowa według aso D lub A muszę kupić taki sam czy inne oznaczenie literowe tez może być ? jak tak to jakie ? pozdrawiam
Bromchit Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Przecież jest w tym dziale podwieszony wątek w którym są opisane moduły centralnej elektryki i ich funkcjonalność http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-b7-modul-centralnej-elektryki-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-clh-138327/
aborygen Opublikowano 12 Października 2012 Autor Opublikowano 12 Października 2012 dzięki ale ja zima w elektryce i elektronice samochodowej więc nie bardzo kumam o co biega ale widzę że różnią się literkami a co za tym idzie funkcjonalnością czyli teoretycznie inne oznaczenie literowe powinno pasować - tak ?
Golem1 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Wszystko zależy czy planujesz na przyszłość coś dokładać do tego auta czy tylko wymienić bo jak napisaleś ci padł. Jaśli chcesz coś modzić to musisz dobrać taki aby posiadał te funkcje. np. xenony, bi-xenony, szyby elekt. z tyłu itp.
aborygen Opublikowano 12 Października 2012 Autor Opublikowano 12 Października 2012 nie narka nic nie chce dokładać chce jeździć haha cały czas świecą mi kierunki i jeździć nie można a autko u elektryka stoi czyli mogę kupić o innym oznaczeniu literowym i będzie działał ?
Golem1 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Nawet trochę się nie wysiliłeś aby zobaczyć chociaż pierwszą wątku dotyczącego MCE podaną przez kolegę Brochomit, wtedy wszystko byś wiedział.
aborygen Opublikowano 12 Października 2012 Autor Opublikowano 12 Października 2012 teraz wróciłem od Siemiana z modułem dzięki za info i za uszczypliwe komentarze
Rekomendowane odpowiedzi