rawablus Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Witam forumowiczów. Od jakiegos czasu borykam sie z błędem 00561 w audioli. Zauważyłem że błąd po wykasowaniu pojawia sie jak niunia dostanie konkretnego buta. Sprawdzony dolot i wydech,wszystko ok. Sonda ma naiecie od 0,2 do 0,9 V wiec chyba dobrze. Zostaje jeszcze przepływka i wtryski. Dodam ze pompa paliwa podaje ponad 4 bary a filtr paliwa wymieniony jakies 3 miechy temu. Chciałbym zrobic logi dynamiczne ale niewiem na jakich blokach je zrobic. Pomoże ktoś ? Bo ja jestem laikiem jesli o to chodzi . Acha, autko minimalnie straciło na mocy jak sie konkretnie rozgrzeje a i spalanie wzrosło. Na 9 litrach robie jakies 50 - 60 km. Kosmos normalnie. Posiadam scrackowanego vaga 208.
danu44 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Chciałbym zrobic logi dynamiczne ale niewiem na jakich blokach je zrobic. Pomoże ktoś ? Mysle ze to powinno zaspokoic Twoja ciekawosc... Co logować w benzynowych Pozdrawiam PS. Jesli za mało to jeszcze tu i tu mozna poszukac. Google
Rekomendowane odpowiedzi