Opublikowano 25 Lipca 201313 l No właśnie przy stołku mam urwaną tą klamrę, to gdzie wpina się pas i chciałbym przerzucić wszystko ze starego mojego stołka. Dużo z tym roboty żeby wszystko przełożyć (całą instalacje i klamrę)?
Opublikowano 25 Lipca 201313 l Autor No właśnie przy stołku mam urwaną tą klamrę, to gdzie wpina się pas i chciałbym przerzucić wszystko ze starego mojego stołka. Dużo z tym roboty żeby wszystko przełożyć (całą instalacje i klamrę)? musisz fotel wyjąć, instalacja to pikuś.
Opublikowano 26 Lipca 201313 l Panowie przy zmianie przednich zaciskow z 2.0 na 3.0 tdi trzeba zmieniac oslony tarcz?
Opublikowano 27 Lipca 201313 l Zapraszam jakby ktoś chętny jest http://a4-klub.pl/sprzedam-22/fotele-audi-281537/
Opublikowano 27 Lipca 201313 l Panowie będę wymieniał szybę przednią i nie wiem jaką mam wybrać, Pilkington czy Sekurit ??
Opublikowano 28 Lipca 201313 l hejka chłopaki, pisałem w dziale odnośnie stylizacji i tuningu. Chcę zmienić klosze kierunkowskazów w lampach przednich z pomarańczowych na przezroczyste. Da się kupić takie klosze w ASO, czy tylko całe lampy? Byłem w salonie VW, i niby tylko całe lampy, ale może wy wiecie lepiej
Opublikowano 28 Lipca 201313 l Raczej tego nie kupisz. Trzeba wyciągnąć ten pomarańcz z lampy i później założyć odpowiednią żarówkę.
Opublikowano 29 Lipca 201313 l Gdzieś tam w głębinach forum czytałem, że nie ma tej części oddzielnie w ASO. Pozostaje zrobić tak jak napisał akjam lub kupić z białym kierunkiem.
Opublikowano 29 Lipca 201313 l Chłopaki powiedzcie mi proszę czym to może być spowodowane, przy puszczaniu gazu słychać taki dziwy świst (tak jakby spuszczało się powietrze z koła) co to może byc?? Czy to coś poważnego??
Opublikowano 29 Lipca 201313 l Świst turbo (to się chyba surge nazywa jeśli dobrze pamiętam)... Jak masz przelotowy wydech- to świst turbo. Jak nie masz przelotu- sprawdź plecionkę- prawdopodobnie jest dziurawa.
Opublikowano 29 Lipca 201313 l Ostatnio wywaliłem dpf i po tym pojawił się świst. Pewnie masz rację. Przez usunięcie dpf wydech zrobił się przelotowy i może dlatego jest ten świst.
Opublikowano 30 Lipca 201313 l Świst turbo (to się chyba surge nazywa jeśli dobrze pamiętam)...Jak masz przelotowy wydech- to świst turbo. Jak nie masz przelotu- sprawdź plecionkę- prawdopodobnie jest dziurawa. surge to takie gulgotanie po puszczeniu nogi z gazu, a co do swistu, po wywaleniu dpf-a wyraznie wzrasta