Stolkien Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 wtyczki w produkcji. prosze jeszcze o chwilę Cierpiwości... do przyszlego tygodnia... OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck109 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 @Stolkien możesz podać jakiś link do wtyczek/końcówek których użyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 @Stolkien możesz podać jakiś link do wtyczek/końcówek których użyłeś? wybacz. Nie podam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck109 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 @Stolkien możesz podać jakiś link do wtyczek/końcówek których użyłeś? wybacz. Nie podam.. Chlopak chce mieć monopol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Dziś wizyta w ASO i za tydzień do odbioru kilka gratów do paździocha a i małe zakupy u WRCLAGUNA pakiet światło czas zacząć tylko muszę odbyć poważną rozmowę telefoniczną z fioletowym Hamerek chyba wiesz,że o Ciebie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Czego Ty ode mnie znowu chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Czy ten wątek powstał po to aby sobie pomagać czy po co bo czytając niektóre posty to się zastanawiam nad tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Czego Ty ode mnie znowu chcesz Jak zadzwonia to pogodomy po naszemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Czego Ty ode mnie znowu chcesz Jak zadzwonia to pogodomy po naszemu Chopie zymnom nie pogodosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Czy ten wątek powstał po to aby sobie pomagać czy po co bo czytając niektóre posty to się zastanawiam nad tym? Grzesiu o co kaman trzeba w życiu trochę wyluzować i rozkręcić temat.U nas i tak narazie bida bo tylko jeden wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 A nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 A pany pytanko z innej beczki kto z B7 Crew wybiera się w marcu na zimowy zlot ogólnopolski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Luty czy marzec? Jak w marcu to jest szansa, że będę ale jeśli to będzie w lutym to ja odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 @Stolkien możesz podać jakiś link do wtyczek/końcówek których użyłeś? wybacz. Nie podam.. Jak dzieci w piaskownicy prędzej czy później ktoś to zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Luty czy marzec? Jak w marcu to jest szansa, że będę ale jeśli to będzie w lutym to ja odpadam. koniec marca:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Wystarszy ściągnąć tapicerkę z tyłu i wszystko jasne... Co do zlotu to pewnie będzie w marcu jak zawsze (nie wiem co mi przyszło do głowy z lutym) więc jest szansa. W tamtym roku niestety miałem pogrzeb i wyjazd nie doszedł do skutku. Ale cóż zrobić, siła wyższa. Dwa lata temu było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Co do zlotu to ja mam teraz jakieś 800km bliżej niż z DK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi