Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Gorczyk napisał(a):

Ekipa jakie uszczelki kupić do zasilania I powrotu olejowego turbiny.

Przy okazji zmiany oleju bede chciał skontrolować ten temat i ewentualnie wymienić...

Ja kupowałem zestaw z erlinga.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie, jakie numery ma podbitka/wygłuszenie bagażnika w sedanie? Chodzi mi o górną część na grodzi, pod deską z głośnikiem i trzecim światłem stop. Zwisa mi tam lampka z podświetlenia bagażnika a tego materiału znaleźć nigdzie nie umiem żeby ją zamocować.

Opublikowano

Wierzyć się nie chce, że z fabryki tam nic nie było 🤯 ale w necie też nigdzie zdjęcia nawet nie ma tego elementu 🤔

Opublikowano

Nie ma tam nic., goła blacha Panie :dontknow:

Opublikowano

Widać Audi klepało w tedy biedę, jak oszczędność dosięgła takiego kawałka tapicerki.. tylko dlaczego mi tam zwisa lampka z oświetlenia bagażnika? Wiązka rozdziela się z trzeciego światła stopu, nie ma szans żeby to jakoś w boczek poszło..

Opublikowano

montować, pchać w świat hmmm

rsaaa.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, _małyTM_ napisał(a):

montować

Montować. :decayed:

Opublikowano
12 godzin temu, Langista napisał(a):

Widać Audi klepało w tedy biedę, jak oszczędność dosięgła takiego kawałka tapicerki..

To nawet nie kwestia oszczędności, A4 nigdy nie było jakoś wysoko pozycjonowane i zwyczajnie nie miało pewnych elementów, które charakteryzowały chociażby klasę A6. A czasy były właśnie takie, że te modele się różniły nawet takimi pierdołami, a nie tak, jak teraz, wsiadasz do A5 i nie wiesz, czy to A5, A6, czy w ogóle jeszcze coś innego.

12 godzin temu, Langista napisał(a):

tylko dlaczego mi tam zwisa lampka z oświetlenia bagażnika? Wiązka rozdziela się z trzeciego światła stopu, nie ma szans żeby to jakoś w boczek poszło..

Zwisa, bo wypięła się z górnego mocowania właśnie w tymże kawałku blachy przy krawędzi bagażnika. Na schemacie pod cyfrą 1

2025-10-0712_42_19.png.9610241bbf5320f099dc7151f62d8b7b.png

Opublikowano

To by wiele wyjaśniało, dzięki wielkie :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, ktoś w obrębie śląskiego ogarnął by program do 2.0 tfsi? Chodzi o poprawkę po mapie od ABT i wywalenie klap wirowych.

Opublikowano
11 godzin temu, Langista napisał(a):

Panowie, ktoś w obrębie śląskiego ogarnął by program do 2.0 tfsi? Chodzi o poprawkę po mapie od ABT i wywalenie klap wirowych.

Jeżeli jesteś z północnej to wybierz się do @Łukasz13. Przy okazji warto zadbać o wkład pompy HPFP.

Opublikowano

Właśnie pisałem do Łukasza i czekam na odpowiedź, głównie zależy mi najpierw żeby klapy w sofcie wywalić, co by błędem nie waliło. Potem się ogarnie resztę 😁

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć. Panowie pojawił sie napis save na liczniku, próbuje doczytać cos w temacie ale lipa.

Piszą gdzieś, że to opcja ryglowania drzwi a po wciśnięciu 2 razy odblokowania drzwi na pilocie powinno sie wyłączyć, ale nic sie nie dzieje...

Ktoś podpowie jeszcze coś?

Opublikowano
45 minut temu, Gorczyk napisał(a):

Cześć. Panowie pojawił sie napis save na liczniku, próbuje doczytać cos w temacie ale lipa.

Piszą gdzieś, że to opcja ryglowania drzwi a po wciśnięciu 2 razy odblokowania drzwi na pilocie powinno sie wyłączyć, ale nic sie nie dzieje...

Ktoś podpowie jeszcze coś?

Vfiza zdemontuj i zakoduj tak jak było to nie będzie się pojawiał.

Opublikowano

Dziwne jest to że to save on byl od początku ale sam napis pojawił sie dopiero dzisiaj.

Opublikowano
51 minut temu, Gorczyk napisał(a):

Dziwne jest to że to save on byl od początku ale sam napis pojawił sie dopiero dzisiaj.

Może go już nie być bo pojawia się nie wiadomo kiedy i znika tak samo nie wiadomo kiedy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemka możliwe że ktoś tutaj o tym pisał ale mam taki problem z klapką od trójkąta przy bagaźniku:

image.thumb.png.ae76d1b47bd870f818522dc0f3eb6153.pngimage.thumb.png.505e56316c9afa48e03cf72911d1f988.png

Jak to wygląda tak bez rozbierania? Przy każdym otwieraniu klapy bagażnika również i ta z trójkątem otwiera się

Opublikowano
12 godzin temu, kamil2289 napisał(a):

Siemka możliwe że ktoś tutaj o tym pisał ale mam taki problem z klapką od trójkąta przy bagaźniku:

image.thumb.png.ae76d1b47bd870f818522dc0f3eb6153.pngimage.thumb.png.505e56316c9afa48e03cf72911d1f988.png

Jak to wygląda tak bez rozbierania? Przy każdym otwieraniu klapy bagażnika również i ta z trójkątem otwiera się

Ułamane zapięcie. Kup co takiego i wymień

ALLEGRO.PL

Opublikowano

Pękł rygiel. Numer to 4B9867899 4PK. Stary najłatwiej zsunąć nożykiem. Przy montażu nowego spójrz na pracę ogranicznika. 

Edytowane przez george