Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Panowie szukam takiego paneliku przełączników alarmu

zapożyczyłem obrazek z postu jedrekx-a

http://img163.imageshack.us/img163/8189/a4club.jpg

w kieszeni boczka drzwi kierowcy

Miałem i sprzedałem za 50zł :whistling: w aso ok 100zł

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 825,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzięki H4mm3R ​za info

jakby ktoś znał nr części będę wdzięczny :hi:

Opublikowano
Panowie, czy aby wymienić halogen w slinie trzeba zrzucać zderzak czy da rade przez kratkę :eusathink:

Już nie pamiętam jak to tam jest osadzone w s-linie a dostał dzisiaj strzała kamieniem i sie rozsypał w drobny mak. Na szczęście został mi kpl ze zwykłego zderzaka wiec bez kosztów sie obejdzie.

Szarpnij za kratkę i wyskoczy, potem 3 śrubki i gotowe.

podziękował :hi:

Uff a już sie bałem, że znowu 2 godz w plecy :wink:

Zderzak w B7 to ja w 15 min na ziemie zdejmuję...

---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:36 ----------

w B6 to była walka...

Opublikowano

Siemano sąsiedzi:decayed::decayed: Zastanawiam się właśnie nad kupnem B6 PO LIFCIE w avancie:decayed:

Opublikowano
Siemano sąsiedzi:decayed::decayed: Zastanawiam się właśnie nad kupnem B6 PO LIFCIE w avancie:decayed:

Cwaniak :grin: :grin: :grin:

----

Ze zderzakiem za pierwszym razem walczyłem dobre 2h bo nie miałem pojęcia gdzie mogą być jeszcze śruby...:kwasny: Teraz to już moment :decayed: Grunt to mieć odpowiednie narzędzia.

Opublikowano

najwyższa pora...

Opublikowano

A stać Cię na taką brykę :whistling:

Opublikowano

kupuj numerek wyżej :decayed:

Opublikowano

kupuj numerek wyżej :decayed:

Moze rozciagne lekko (mocno) budzet i kupie serie b8 :P zobaczymy jak moja pojdzie

Sent from my GT-I9100

Opublikowano
Panowie, czy aby wymienić halogen w slinie trzeba zrzucać zderzak czy da rade przez kratkę :eusathink:

Już nie pamiętam jak to tam jest osadzone w s-linie a dostał dzisiaj strzała kamieniem i sie rozsypał w drobny mak. Na szczęście został mi kpl ze zwykłego zderzaka wiec bez kosztów sie obejdzie.

Zderzak w B7 to ja w 15 min na ziemie zdejmuję...

Nooo, gratuluję gibkości :decayed::decayed::decayed: a jak długo zakładasz z regulacją ?

Opublikowano

:hi:mam takie pytanko bo nie jestem pewien,żeby zdjąć przedni zderzak trzeba zdejmować lampiony?

Opublikowano

Odwrotnie.

Zeby zdjac lampy musisz pozbyc sie zderzaka.

Opublikowano

Ale ja chcę zdjąć przedni zderzak :wink: a nie lampy.

Opublikowano

No to pomysl:decayed:

Skoro,aby zdjac lampy trzeba zdjac zderzak,to czy aby zdjac zderzak trzeba sciagnac lampy??:hi::polew::polew:

Opublikowano
No to pomysl:decayed:

Skoro,aby zdjac lampy trzeba zdjac zderzak,to czy aby zdjac zderzak trzeba sciagnac lampy??:hi::polew::polew:

:grin: ha ha ha po 48h pracy dopiero się z wyra wyczołgałem,a pogoda za oknem pod psem :kwasny:

Opublikowano

Być Albo NIE BYĆ...:D

Opublikowano

Jak sprawa z rezystorem do led w tablice??

Opublikowano
  • Autor

A ustawiłeś nowy halo?

Opublikowano

Si :wink: , ustawiony tak by walił po gałach kierowcom ciężarówek :polew:

BTW trochę mnie denerwuje szukanie tego tematu w innym dziale niż B7 :kwasny: gdy był podpięty pod dział moim zdaniem był lepiej widoczny i bardziej dostępny :whistling:

Opublikowano

Dzis bylem na badaniu technicznym, i tu w Niemczech od modelow z 2005r jest wymagane badanie spalin poprzez OBD2, i wlasnie jest problem. Technik nie potrafil sie polaczyc z sterownikiem, a 2 lata temu nie mial z tym problemu (w DE przeglady sa co 2 lata) i nie dostalem przegladu. No i tak sie zastanawiam o co kaman, bo nic nie grzebalem w elektryce... Tu mi przychodzi na mysl wizyta mojego auta w ASO zeszlego roku kiedy mi wymieniali prawe tylnie nadkole i oba drzwi, a pozniej po stuknieciu u nich na parkingu jeszcze zderzak, lewy przedni blotnik i lewa lampe, i jak go odebralem to zaczely sie problemy z komunikacja sterownika 55. I mam takie pytanie: nasuwa sie komus cos na mysl co tam mogli uszkodzic ze to nie hula tak jak ma? Bo jestem na 99% pewien ze w ASO cos tam zepsuli... :ranting: