Opublikowano 28 Listopada 201213 l Autor Panowie szukam takiego paneliku przełączników alarmuzapożyczyłem obrazek z postu jedrekx-a http://img163.imageshack.us/img163/8189/a4club.jpg w kieszeni boczka drzwi kierowcy Miałem i sprzedałem za 50zł w aso ok 100zł
Opublikowano 28 Listopada 201213 l Panowie, czy aby wymienić halogen w slinie trzeba zrzucać zderzak czy da rade przez kratkę Już nie pamiętam jak to tam jest osadzone w s-linie a dostał dzisiaj strzała kamieniem i sie rozsypał w drobny mak. Na szczęście został mi kpl ze zwykłego zderzaka wiec bez kosztów sie obejdzie. Szarpnij za kratkę i wyskoczy, potem 3 śrubki i gotowe. podziękował Uff a już sie bałem, że znowu 2 godz w plecy Zderzak w B7 to ja w 15 min na ziemie zdejmuję... ---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:36 ---------- w B6 to była walka...
Opublikowano 28 Listopada 201213 l Siemano sąsiedzi:decayed: Zastanawiam się właśnie nad kupnem B6 PO LIFCIE w avancie:decayed:
Opublikowano 28 Listopada 201213 l Siemano sąsiedzi:decayed: Zastanawiam się właśnie nad kupnem B6 PO LIFCIE w avancie:decayed: Cwaniak :grin: ---- Ze zderzakiem za pierwszym razem walczyłem dobre 2h bo nie miałem pojęcia gdzie mogą być jeszcze śruby... Teraz to już moment Grunt to mieć odpowiednie narzędzia.
Opublikowano 28 Listopada 201213 l Siemano sąsiedzi:decayed: Zastanawiam się właśnie nad kupnem B6 PO LIFCIE w avancie:decayed: najwyższa pora...
Opublikowano 29 Listopada 201213 l Siemano sąsiedzi:decayed: Zastanawiam się właśnie nad kupnem B6 PO LIFCIE w avancie:decayed: A stać Cię na taką brykę
Opublikowano 29 Listopada 201213 l Siemano sąsiedzi:decayed: Zastanawiam się właśnie nad kupnem B6 PO LIFCIE w avancie:decayed: kupuj numerek wyżej
Opublikowano 29 Listopada 201213 l Siemano sąsiedzi:decayed: Zastanawiam się właśnie nad kupnem B6 PO LIFCIE w avancie:decayed: kupuj numerek wyżej Moze rozciagne lekko (mocno) budzet i kupie serie b8 zobaczymy jak moja pojdzie Sent from my GT-I9100
Opublikowano 29 Listopada 201213 l Panowie, czy aby wymienić halogen w slinie trzeba zrzucać zderzak czy da rade przez kratkę Już nie pamiętam jak to tam jest osadzone w s-linie a dostał dzisiaj strzała kamieniem i sie rozsypał w drobny mak. Na szczęście został mi kpl ze zwykłego zderzaka wiec bez kosztów sie obejdzie. Szarpnij za kratkę i wyskoczy, potem 3 śrubki i gotowe. podziękował Uff a już sie bałem, że znowu 2 godz w plecy Zderzak w B7 to ja w 15 min na ziemie zdejmuję... Nooo, gratuluję gibkości :decayed: a jak długo zakładasz z regulacją ?
Opublikowano 29 Listopada 201213 l :hi:mam takie pytanko bo nie jestem pewien,żeby zdjąć przedni zderzak trzeba zdejmować lampiony?
Opublikowano 29 Listopada 201213 l No to pomysl:decayed: Skoro,aby zdjac lampy trzeba zdjac zderzak,to czy aby zdjac zderzak trzeba sciagnac lampy??:polew:
Opublikowano 29 Listopada 201213 l No to pomysl:decayed:Skoro,aby zdjac lampy trzeba zdjac zderzak,to czy aby zdjac zderzak trzeba sciagnac lampy??:polew: ha ha ha po 48h pracy dopiero się z wyra wyczołgałem,a pogoda za oknem pod psem
Opublikowano 29 Listopada 201213 l Autor Panowie, czy aby wymienić halogen w slinie trzeba zrzucać zderzak czy da rade przez kratkę Już nie pamiętam jak to tam jest osadzone w s-linie a dostał dzisiaj strzała kamieniem i sie rozsypał w drobny mak. Na szczęście został mi kpl ze zwykłego zderzaka wiec bez kosztów sie obejdzie. Szarpnij za kratkę i wyskoczy, potem 3 śrubki i gotowe. podziękował Uff a już sie bałem, że znowu 2 godz w plecy A ustawiłeś nowy halo?
Opublikowano 29 Listopada 201213 l Si , ustawiony tak by walił po gałach kierowcom ciężarówek BTW trochę mnie denerwuje szukanie tego tematu w innym dziale niż B7 gdy był podpięty pod dział moim zdaniem był lepiej widoczny i bardziej dostępny
Opublikowano 29 Listopada 201213 l Dzis bylem na badaniu technicznym, i tu w Niemczech od modelow z 2005r jest wymagane badanie spalin poprzez OBD2, i wlasnie jest problem. Technik nie potrafil sie polaczyc z sterownikiem, a 2 lata temu nie mial z tym problemu (w DE przeglady sa co 2 lata) i nie dostalem przegladu. No i tak sie zastanawiam o co kaman, bo nic nie grzebalem w elektryce... Tu mi przychodzi na mysl wizyta mojego auta w ASO zeszlego roku kiedy mi wymieniali prawe tylnie nadkole i oba drzwi, a pozniej po stuknieciu u nich na parkingu jeszcze zderzak, lewy przedni blotnik i lewa lampe, i jak go odebralem to zaczely sie problemy z komunikacja sterownika 55. I mam takie pytanie: nasuwa sie komus cos na mysl co tam mogli uszkodzic ze to nie hula tak jak ma? Bo jestem na 99% pewien ze w ASO cos tam zepsuli...