Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na rokse też, ale z Twoim numerem telefonu - wstawiam gdzie się da, żeby wszyscy uważali na ten przystanek :grin::buziak:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na rokse też, ale z Twoim numerem telefonu - wstawiam gdzie się da, żeby wszyscy uważali na ten przystanek :grin::buziak:

:facepalm:lecz sie chłopie :wallbash::doh:

Opublikowano

więcej ikonek nie było? :grin:

Opublikowano

więcej ikonek nie było? :grin:

Nie było czasu szukać

Opublikowano

:grin:

Opublikowano
  • Autor

A nie lepiej blenda gdzie nie trzeba przykręcać tablicy?

Opublikowano

nie wiem poprostu szukałem takiej samej jak miałem bez pdc, a co masz na zbyciu?

Opublikowano
  • Autor

nie wiem poprostu szukałem takiej samej jak miałem bez pdc, a co masz na zbyciu?

Taką 8e0 807 285 AQ

6080c03a4d50b99c.jpg

Nie, nie mam na zbyciu...

Opublikowano

to jest ppd s-line? jesli tak to jak mozesz to podeślij numer ale z otworami pod pdc

Opublikowano

Dzięki :hi:

Opublikowano

Dzięki :hi:

także tego... Tomek, a one występowały bez koszyczków pod czujniki? trzeba za każdym razem zgrzewać, czy są gotowe w blendach? zwykła nie miała... :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Koszyczki do grilla można dokupić bez problemu w ASO. Jest lewa i prawa strona, montaż polega na zasadzie wkręcenia w grill, a w blendzie jest szpilka która blokuje koszyczek przed wypadnięciem.

Opublikowano

Koszyczki do grilla można dokupić bez problemu w ASO. Jest lewa i prawa strona, montaż polega na zasadzie wkręcenia w grill, a w blendzie jest szpilka która blokuje koszyczek przed wypadnięciem.

A powiedz mają one jakieś numery czy coś? Bo kuźwa dzisiaj u mnie w serwisie nie potrafili bez vin'u tego znależć, pół godziny siedziałem a na końcu mi powiedzieli że żeby mieć te 2 koszyczki pod pdc to musze cały zderzak za 2100zł kupić :facepalm: po prostu czasami nie wiem czy Ci pracownicy w serwisie aż tak lubieją mnie wk....ć czy są takimi idiotami.

Opublikowano
  • Autor

A powiedz mają one jakieś numery czy coś? Bo kuźwa dzisiaj u mnie w serwisie nie potrafili bez vin'u tego znależć, pół godziny siedziałem a na końcu mi powiedzieli że żeby mieć te 2 koszyczki pod pdc to musze cały zderzak za 2100zł kupić :facepalm: po prostu czasami nie wiem czy Ci pracownicy w serwisie aż tak lubieją mnie wk....ć czy są takimi idiotami.

8E0 919 267
8E0 919 268
Po 37zł/szt.
Opublikowano

8E0 919 267

8E0 919 268

Po 37zł/szt.

i już wiem, czemu tamte nie były p&p... bo były z C6, 4F0... :grin:

Opublikowano

Koledzy te ledy na dzienne do B7 z Bixenem będą ok ? http://sklep.motohid.pl/pl/p/BA15s-1156-Power-LED-5x1.5W-LENS-biala-6000k/296

Zależy jaki masz rocznik bixa :wink4: Plus do tego kasownik. I czy na pewno taka moc?

Autko z 2006 roku lampy jeszcze z kierunkiem przed lift . Może polecisz coś od siebie ? :)

Opublikowano

Bierz jakieś mocniejsze ledy z wbudowanym rezystorem ;p

Edytowane przez hejneken