Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Tomek wiązka jest oczywiście odpowiednio przygotowana, a przynajmniej tak mi się wydaje, mogę ją jeszcze raz sprawdzić, ale wszystko jest jak Bóg przykazał ;) tylko bydle zatrybić nie chce....

Może MCE w wersji Low, też o tym chłopaki pisały...

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ciąłeś instalację czy kupowałeś te z allegro przejściówki ?
U mnie po przełożeniu instalacji z prawej strony lampa odpaliła od razu, więc coś musisz mieć z kablami. Posprawdzaj czy jest przejście na każdym.

Edytowane przez MAT1000

Opublikowano

przez co mogą być spowodowane szarpniecia na 2 i 3 biegu w manualu? auto przyspiesza ale są takie poszarpywania.

i nie dzieje się to zawsze

co prawda w B5, ale miałam podobnie: przeczyściłem wiązke przy pompowtryskach i bylo gites, po dwóch latach problem się powtórzył, to wymieniłem wiązkę i do dzisiaj spokój :wink:

Opublikowano

Instalacja jest cięta i lutowana ale co do Mce to jutro się przekonam bo już nie pamiętam jego nr.

Edytowane przez MichałA4

Opublikowano

Panowie jakie macie ciśnienie w swoich kołach 19" ?

Opublikowano

2,7

Opublikowano

2,7

Coś mało masz, u mnie na nalepce dla rozmiaru 18/235/40 jest minimum 2.8 a max 3.2, dlatego też zawsze ładuję 2.8/2.9 :)

Opublikowano

Okej dałem na 2,7 :hi:

Opublikowano

Jak mam lewarek ręcznego plastikowy to jest możliwość ściągnięcia rączki plastikowej i założenia skóry czy trzeba całe ramię wymieniać? Bo wiem ze w skórzanym to od dołu mały śrubokręt i schodzi rączka ..

Opublikowano

Bez problemu wymienisz :wink4:

Opublikowano

Czyli sciagam moją plastikową nakladke i zakładam skórę i wsio?

Opublikowano

Panowie mam pytanie odnośnie sprysków reflektorów. Chodzi mi o ten drogi waz który łączy pompkę ze spryskami. Etka podaje ze trzeba mieć 5 metrów tego weza, a w serwisie mi powiedzieli ze 3 metry w zupelnosci wystarcza. Moze ktoś to potwierdzić?

Opublikowano
  • Autor

W etce masz podaną ilość na rolce, a w ASO płacisz za mb. Auto masz szerokie ok 2m, to na chłopski rozum po co aż 5m?

Opublikowano

Panowie mam pytanie odnośnie sprysków reflektorów. Chodzi mi o ten drogi waz który łączy pompkę ze spryskami. Etka podaje ze trzeba mieć 5 metrów tego weza, a w serwisie mi powiedzieli ze 3 metry w zupelnosci wystarcza. Moze ktoś to potwierdzić?

Mam taki oryginalny wąż w piwnicy, ale właśnie jadę do Austrii i bede w następny czwartek z powrotem, jak cos to możemy sie dogadać :wink:

Jak cos to pisz wieczorem na PW

Opublikowano

W etce masz podaną ilość na rolce, a w ASO płacisz za mb. Auto masz szerokie ok 2m, to na chłopski rozum po co aż 5m?

No to elegancko bo krószy odcinek mam okazje kupić duzo taniej.... A swoją drogą mogliby w etce podawać ile tak naprawde sie potrzebuje a nie z zapasem 50% lub więcej :angry:

shakal poszło pw

Dzięki panowie :hi:

Opublikowano

Panowie jak to jest z tymi mandatami z fotoradaru teraz (wezwanie od GITD)? Dostalem foto i cale to wezwanie alternatywne ale mam podać kto kierował autem, właścicielem jest kobieta a na focie widać niecałą twarz mężczyzny bo połowe zasłania daszek przeciwsłoneczny. Jak uniknąc kary ? Ktoś coś przerabiał i jest w stanie mi pomóc z tym ? Ta strona anuluj mandat faktycznie działa czy pic na wodę ?

Edytowane przez arek_cccp

Opublikowano

JEszcze jedno pytanko Panowie... patrze na swoje (jeszcze nie zamontowane) lampy, i jedna jest ok a w drugiej widze ze soczewka nie jest na środku o tak

6fe5e8bed78c8ebegen.jpg

CZy po montażu do auta i podłaczeniiu samopoziomu to sie wyreguluje (wycentruje)? czy raczej trzeba rozklejac lampe i kombinować?