Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

będę musiał tak zrobić. w najgorszym wypadku gdzie oddać do regeneracji i jakie koszta?

Opublikowano

wole kupić 10 butelek LM :decayed:

Tomek po śmialimy się a teraz seria jak to wygląda z kasa i do kogo oddać

Opublikowano
  • Autor

Ok 600zł/szt. do kogo to nie wiem. Dydo będzie teraz regenerował swoje.... Może być że pompa podciśnienia robi takie coś, nie koniecznie wtryski. U mnie było takie szarpanie przy 120-140km/h, nawet sterownik w skrzyni podmieniłem, bo myślałem że to skrzynia. Później mnie natchnęło i zalałem STP. Nawet nie przepaliłem cały bak i objawy zniknęły.

Opublikowano

A jakby zrobić w ten sposób żeby chodził sobie na tym preparacie bezpośrednio go podając? bo jak producent podaje można go używać tez w ten sposób i niby lepsze działanie jest

Opublikowano
  • Autor

Można i tak ale czy to konieczne... Wyciekow na filtrze paliwa nie masz albo pod pompa vacum z tyłu silnika? Bo może gdzieś lewe powietrze łapie

Opublikowano

nie ma tam nic. jedynie kurz

Opublikowano

narazie innego wyjścia nie mam. wlece jeszcze w nocy po robocie na a2 i zostawię za sobą trochę dymku :decayed:

Opublikowano

Panowie nie wiecie co sie dzieje z Gwertym? Nie moge sie do niego dodzwonic

Opublikowano

Siema, wiecie czy można gdzieś dostać same szybki do lamp? Jakiś pacan wypolerował kumplowi lampy i przypalił plastik :kwasny:

Wysłane z mojego XT1562

Opublikowano

No to prawdziwy mistrz polerki musiał to robić :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Samych raczej nie kupisz... Kup dwie zwykłe lampy i przeklej jak ma bixa

Opublikowano

Witam

Panowie szybkie pytanie do Was jako użytkowników B7 :decayed: może zacznę od początku:

Pacjent: A4 B7

Sprawa wygląda następująco w aucie zostały założone xenony w miejsce zwykłych lamp halogenowych wiązka została ori od halogenów, od tego momentu non stop wyświetla się błąd spalonej żarówki i lampy mygają po 3/4 razy zanim się zapalą a czasem potrafią się nie uruchomić, po zmianie kodowania w MCE na takie z obsługą xenonu światła zapalają się zaraz po zapłonie tryb skandynawski jest wyłączony dodam :kwasny: macie może jakiś pomysł co może być tego przyczyną i co jeszcze można sprawdzić? Lampy wyjęte na luzie i podłączone bezpośrednio pod aku świecą bez problemu bez mrugnięć i tego typu rzeczy.

Sprawa dodatkowo się skomplikowała bo po powrocie do kodowania na halogeny przestały działać światła drogowe :facepalm: podpoweidzcie coś bo juz nie mam siły do tej fury....

Opublikowano
  • Autor

Jak mają Ci działać bixy na wiązce od zwykłych lap jak inaczej są piny ułożone? Jest na forum temat o bixie w b7, tam znajdziesz wszystkie schematy.

Opublikowano

Panowie ma ktoś namiary na kolegos którzy sciagaja audi. Jest jakiś koles chyba z wroclawia co tylko s line sciaga i o uszy mi się obilo miszel? Da mi ktoś namiary na chlopakow?

Opublikowano

Panowie ma ktoś namiary na kolegos którzy sciagaja audi. Jest jakiś koles chyba z wroclawia co tylko s line sciaga i o uszy mi się obilo miszel? Da mi ktoś namiary na chlopakow?

Miszel

http://mpmoto.otomoto.pl/

Opublikowano

Tomek wiązka jest oczywiście odpowiednio przygotowana, a przynajmniej tak mi się wydaje, mogę ją jeszcze raz sprawdzić, ale wszystko jest jak Bóg przykazał ;) tylko bydle zatrybić nie chce....

Opublikowano

dzięki stanley:)