Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat rzeka o złodziejskmi kurestiwe.... :kawa: :)

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Temat rzeka o złodziejskmi kurestiwe.... :kawa: :)

Prawda... i trzeba wozidło chronić na wszelkie sposoby :wink:

Opublikowano

Zawsze można ze dwa albo trzy komplety założyć i większy spokój. :grin:

Można i 5 kompletów :decayed: to z pewnością spowolni złodzieja :decayed:

Opublikowano

Gdzie są emoty "Like it"?! [emoji41]

Opublikowano

ciśnij tu: [emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Potrzebuje jakiś sprawdzony sposób na kunę. Co noc wchodzi mi pod maskę,dziś przeszkadzał jej wąż namiarowy z chłodzenia to go pogryzła.

Edytowane przez LChris

Opublikowano

Jak na podworku to klatka jakieś mięso w środku i po sprawie. Sprawdzone niedawno i działa :)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Potrzebuje jakiś sprawdzony sposób na kunę. Co noc wchodzi mi pod maskę,dziś przeszkadzał jej wąż namiarowy z chłodzenia to go pogryzła.

Kostka wc xd

Opublikowano

A ze polskie blachy za granica nie są lubiane to wiem bo mieszkam w Austrii i tutaj tez dużo przypadków ze przebite opony lub auta pomalowane sprayami.

A myślisz, że jak w PL widzą auta na zagranicznych blachach to się cyrki nie dzieją ? Wszędzie jest to samo....

Opublikowano

A ze polskie blachy za granica nie są lubiane to wiem bo mieszkam w Austrii i tutaj tez dużo przypadków ze przebite opony lub auta pomalowane sprayami.

A myślisz, że jak w PL widzą auta na zagranicznych blachach to się cyrki nie dzieją ? Wszędzie jest to samo....

Domyślam sie, dlatego jak jestem w PL to auto w garażu trzymam :wink:

A co do rysowania aut to w Wiedniu chyba 4 lata temu złapali ojca z synem którzy notorycznie przebijali opony w samochodach na polskich blachach i to byli nasi rodacy :facepalm:

Opublikowano

Nie jestem zaskoczony :-D nie ma o czym gadać skoro u nas potrafią przebić opony nawet na polskich blachach. Miałem akcje, że przebili mi aż 3 :-/

Odnośnie śrub zabezpieczających to napisze, że pomocne zabezpieczenie ale jak zlodziej sie wkurzy to moze zrobić inne kuku :-P

Opublikowano

Nie jestem zaskoczony :-D nie ma o czym gadać skoro u nas potrafią przebić opony nawet na polskich blachach. Miałem akcje, że przebili mi aż 3 :-/

Odnośnie śrub zabezpieczających to napisze, że pomocne zabezpieczenie ale jak zlodziej sie wkurzy to moze zrobić inne kuku :-P

Dobry złodziej szybciej włamie się do samochodu niż odkręci koła ;p

Opublikowano

Ostatnio w NO chlopaki popisali sie z kradzieza aut, capneli 3- A6 c7 allroad i 1 - A5 prosto z salonu :decayed: tyle, ze caly misterny plan poszedl w piz... i zlapali ich w dziupli u nas w PL :P

Opublikowano

przez co mogą być spowodowane szarpniecia na 2 i 3 biegu w manualu? auto przyspiesza ale są takie poszarpywania.

i nie dzieje się to zawsze

Opublikowano

Witam. Panowie pytanko w e'S'kach i RS'ach były same zawieszenia obniżone seryjnie czy "kozy" też występowały ??

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

przez co mogą być spowodowane szarpniecia na 2 i 3 biegu w manualu? auto przyspiesza ale są takie poszarpywania.

i nie dzieje się to zawsze

Wtryski

Witam. Panowie pytanko w e'S'kach i RS'ach były same zawieszenia obniżone seryjnie czy "kozy" też występowały ??

Pozdrawiam

W S4 masz 1BD, w RS4 była dodatkowa opcja utwardzania amortyzatorów hydraulicznie.

Opublikowano

przy ostatniej wymianie oleju 8kkm temu mechanik sprawdzał wartości to były bliskie zera. mówił ze bardzo dobrze to wygląda

Opublikowano

http://www.pompa-paliwa.pl

Miesiąc szukania pompy do mojego bolida i jak sie okazało była na pułce u tych gości. Polecam firmę.

To żaden spam po prostu z pompami jest kiepska sprawa w b7 a tu maja i icH w opór.

Edytowane przez davidlive

Opublikowano
  • Autor

przy ostatniej wymianie oleju 8kkm temu mechanik sprawdzał wartości to były bliskie zera. mówił ze bardzo dobrze to wygląda

Zalej jakiś STP do czyszczenia PD i obserwuj. Filtr paliwa kiedy wymieniałeś?

Opublikowano

wlewalem w tamtym tygodniu LM i szczerze mówiąc po tym zaczęły się te objawy . może jeszcze jedna buteleczke wlać? filtr 8kkm temu przy każdej wymianie zmieniane jest wszystko :wink: