Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To żadna tajemnica. Jako młody kierowca, który w dodatku zaliczył szkodę niecałe 2 lata a na dodatek nie miał pełnych zniżek zapłaciłem za OC 1812zł :doh:

Moje uszkodzenia wyliczyli na 1640zł i tyle wypłacili :facepalm: Odwołałem się bo np. policzyli mi oponę Kormoran 195/65/15 a ja przecież mam Fuldy 235/35/19. Dopłacili mi 300zł. Ogólnie żal o tym pisać. W ASO wyliczyli mi to mniej więcej na 10k. 

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja pitole, sporo wyszło za oc...  to ja za a6 2.4  w NO płaciłem mniej bez specjalnych zniżek.... Śmiech na sali... 

Co do wyliczeń odszkodowania to masakra, bedziesz jeszcze się odwoływał? Trzeba było może oddać odrazu do Aso... 

Opublikowano

U mnie to samo zrobili, całosć wyszła na 2682zł gdzie zakawalifikowali zderzak do wymiany bo wymarudziałem to przy ogledzinach, teraz najlepsze zderzak wycenili na 833zł a nowy w ASO 2450zł bez dokaldki na dwa kominy, lampe wycenili na 73zł , nowa w ASO 500zł, lakierowanie 50zl za roboczo godzinę......jak mu powiedziałem ze zaraz wstawie auto do ASO bo mam wariant serwisowy i wiem że wyjdzie ponad 10 tyś to zaczał gadac mi jakies głupoty frajer z ubezpieczali i próbowął mnie ugłaskać, jeszcze przy oględzinach mówi do mnie że długo na takich kołach nie pojeżdże w PL może rok :grin:

Opublikowano

Hehe teraz to oni już nawet telefonów ode mnie nie odbierają a otrzymałem pismo, że jak chcę się odwoływać to mogę jedynie drogą sądową i tylko w momencie kiedy wyższe koszty naprawy będę miał poparte fakturami. Jak to potrwa jeszcze kilka dni to auto pojedzie do ASO i dostaną odpowiednią fakturę bo mam do tego prawo. Ja jestem baaardzo ugodowym człowiekiem ale jak nie chcą po dobroci to i ja się nie będę pieścił. Boli tylko fakt, że jak trzeba zapłacić za głupie OC to kroją jak popadnie ale jak już masz dostać kasę od nich to ból d*py mają taki jakbym ich co najmniej okradał :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Moja matka ma od takich spraw pańcię która wszystkim się zajmuje jak są problemy z wypłaceniem należytego odszkodowania.

Opublikowano

Prawnik? 

Opublikowano
8 godzin temu, Animal napisał:

zapłaciłem za OC 1812zł :doh:

JA PITOLE... :o

8 godzin temu, Animal napisał:

Moje uszkodzenia wyliczyli na 1640zł i tyle wypłacili :facepalm: Odwołałem się bo np. policzyli mi oponę Kormoran 195/65/15 a ja przecież mam Fuldy 235/35/19. Dopłacili mi 300zł. Ogólnie żal o tym pisać. W ASO wyliczyli mi to mniej więcej na 10k. 

Masakra...

Panowie, ja u siebie po stłuczce również korzystałem z usług firmy CLS - http://autoszkody24.pl/

Szczerze polecam...

Opublikowano

Dzięki. Chyba pora się czymś takim zainteresować ;)

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, Animal napisał:

Prawnik? 

Nie, chcesz namiary?

Opublikowano
6 minut temu, H4mm3R napisał:

Nie, chcesz namiary?

Poproszę na PW ;)

Opublikowano

Macie może nr zderzaka s-line przód do a4 b6 bez spryskiwaczy ?

Opublikowano

Pytasz w B7 Crew? :decayed:

A szczerze to nr nie znam :wink:

Opublikowano

Chlopaki tak z ciekawosci zapytam w naszych B7 w silniku 1.8T zbiorniczku płyn chłodzniczy nachodzi do zbiorniczka spowrotem po zgaszeniu czy jak ? Bo mialem ostatnio dziwna sytłacje ze przy zgaszonym aucie mam minimum gdy zapale autko i sie nagrzeje płyn sie zwieksza ( tak wiem ze to normalne ) i mam go miedzy minimum a max a pozniej jak postało troche autko to mialem mniej minimalnie niz minimum. Druga sprawa płyn mierzymy na rozgrzanym silniku ??? 

Opublikowano

Siema. Szukam osoby z Źar do małej pomocy

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Co potrzeba? :decayed:

Opublikowano

Trzeba mi coś kupić;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wie ktoś kto produkował (producent) dwumasy do b7?  

Opublikowano

Pojęcia nie mam, ale jak chcesz, oddam Ci swoje :decayed:

Opublikowano

:decayed: 

Ty masz je gdzieś pod ręką?  Jak tak to kuknij czy jest coś wybite poza logo vw/audi :D 

Opublikowano

Leży u rodziców, rodzice na wakacjach... Będą w poniedziałek.