disel28 Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 witam . mam pytanie, wymieniałem tarcze i klocki z tyłu oczywiście razem z łożyskami i teraz po kilku kilometrach felgi robią się ciepłe wszystko było robione na zaprzyjaźnionym warsztacie i mechanicy powiedzieli ze po przejechaniu kilkuset kilometrów grzanie powinno ustać, felgi nie są gorące ale cieplejsze od przednich czy to norma?? tarcze i klocki boscha, łożyska FAG.
Ckamil89 Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Raczej tak nie powinno być, Jesteś pewien kolego czy przeczyścili Ci zaciski? bo może kolcek nie odbija i cały czas obciera. Najlepiej weź podlewaruj i zakręć tylnimi kołami zobacz jak sprawa wygląda czy tam coś Ci nie blokuje
Illuminator Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 podnieś auto i zobacz czy kół nie trzyma, możesz od razu sprawdzić czy łożyska nie są za mocno skręcane.
disel28 Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 juz po problemie przejechałem jakies 100 km i juz jest wszytsko ok podnosilem na lewarku i kazde kolo sie lekko obkreca.
Rekomendowane odpowiedzi