Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki wszystkim za opinie :good: Postaram się dołożyć dupkę do końca tygodnia... Airbagi i grzanie na podłączenie będą musiały niestety jeszcze troszkę poczekać ;( Mam coś nowego na oku :polew:

Bartek kupiłeś co miałeś kupić ?

A gdzie tam... nie zdążyłem. Jutro znów będę w Poznaniu więc spróbuję ;)

Opublikowano

o rzesz ty w morde lepszy :slina:

chyba do poznania zajade bo bede musiał posmyrac takiego Recaro :jerk:

Opublikowano

Kierowniku - teraz nasza kolej aby Was odwiedzić ;)

Opublikowano

trzymam za słowo :hi::drunk:

Opublikowano

Tłusto... :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Skąd ty je wyrwałeś :shocked:

Najlepsza konfiguracja Recaro jak dla mnie :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Skąd ty je wyrwałeś :shocked:

Najlepsza konfiguracja Recaro jak dla mnie :kox: :kox: :kox:

Oj długo polowałem... Allegro i ebay przeglądane kilka razy dziennie przez prawie rok czasu. Wcześniej trafił mi się identyczny zestaw za 3tyś!!!! ...ale z sedana. Wtedy stwierdziłem, że za szybko się znalazł i pewnie ze spokojem coś wkrótce trafię. I to się okrutnie zemściło... Głupi byłem bo wystarczyło kupić dowolną kanapę od avanta, przełożyć stelarze oparcia i gotowe. A tak czekałem rok i zapłaciłem 2x więcej... No nic, w końcu mam co chciałem ;)

Opublikowano

a jak tam kierownica ? :decayed:

Opublikowano

a jak tam kierownica ? :decayed:

Dostałem BANA na kolejne mody do końca roku... muszę coś na boku skręcić ;) Kiera będzie - jak znajdę odpowiednią :decayed:

Opublikowano

Masakra z tymi Twoimi modami :kox:

Myślę że jak kiedyś będziesz ją sprzedawał to chyba będzie lepiej jak wszystko wyjmiesz po kolei niż zostawić wszystko bo się nie zwróci a tak to zaraz się znajdą "sępy" z forum :D

Opublikowano

No i dlatego chyba jej nie sprzedam... Przecież jeszcze zostało kilka rzeczy do zrobienia ;)

Dzięki Grzesiu :good:

BTW - stare stołki i kanapa są na sprzedaż. Fotele w wariancie sport, czarna skóra + czarna alcantara, podgrzewane, elektryczne sterowanie lędźwi - pakiet oświetlenie oraz sterownik pamięci gdyby ktoś chciał u siebie odpalić funkcję tilt. Tapicerka drzwi w pełnej opcji (pakiet oświetlenie, alarm, memo, joy pod składane lusterko, 4 szyby w elektryce).

CENA - czekam na propozycje :)

srodek4.jpg

srodek3.jpg

srodek2.jpg

srodek1.jpg

Opublikowano

Szkoda że nie podejdą do B5 :wallbash:

Opublikowano

No i dlatego chyba jej nie sprzedam... Przecież jeszcze zostało kilka rzeczy do zrobienia ;)

BTW - stare stołki i kanapa są na sprzedaż. Fotele w wariancie sport, czarna skóra + czarna alcantara, podgrzewane, elektryczne sterowanie lędźwi - pakiet oświetlenie oraz sterownik pamięci gdyby ktoś chciał u siebie odpalić funkcję tilt. Tapicerka drzwi w pełnej opcji (pakiet oświetlenie, alarm, memo, joy pod składane lusterko, 4 szyby w elektryce).

srodek4.jpgsrodek3.jpgsrodek2.jpgsrodek1.jpg

moge powiedzieć za bardzo wygodne ... no i mozna do ogłoszenia dodać ze siedziałem osobiscie na nich ... :decayed: ich wartosc momentalnie wzrosła od tamtej chwili :kox:

Opublikowano

srodek4.jpgsrodek3.jpgsrodek2.jpgsrodek1.jpg

moge powiedzieć za bardzo wygodne ... no i mozna do ogłoszenia dodać ze siedziałem osobiscie na nich ... :decayed:

Jeśli puściłeś na nich bąka to cena spada o 80% :polew::decayed:

Opublikowano

Te fotele to unikaty - mają wypierdziane logo A4K :decayed:

Im szybciej je sprzedam - tym szybciej znów zacznę modzić :) Na domowy budżet musi wrócić to co wpakowałem w Recaro. Tak więc pomóżcie biednemu w potrzebie :polew:

Opublikowano

Mow lepiej jaka jest ich cena :)

Opublikowano

dawaj cene lepiej.. :wink4:

szkoda troche ze nie w brazie..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...