Bart-S Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Dzięki wszystkim za opinie Postaram się dołożyć dupkę do końca tygodnia... Airbagi i grzanie na podłączenie będą musiały niestety jeszcze troszkę poczekać ;( Mam coś nowego na oku Bartek kupiłeś co miałeś kupić ? A gdzie tam... nie zdążyłem. Jutro znów będę w Poznaniu więc spróbuję
Kierownik Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 o rzesz ty w morde lepszy chyba do poznania zajade bo bede musiał posmyrac takiego Recaro
Bart-S Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Kierowniku - teraz nasza kolej aby Was odwiedzić
PABLO Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Skąd ty je wyrwałeś Najlepsza konfiguracja Recaro jak dla mnie :kox:
Bart-S Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Skąd ty je wyrwałeś Najlepsza konfiguracja Recaro jak dla mnie :kox: Oj długo polowałem... Allegro i ebay przeglądane kilka razy dziennie przez prawie rok czasu. Wcześniej trafił mi się identyczny zestaw za 3tyś!!!! ...ale z sedana. Wtedy stwierdziłem, że za szybko się znalazł i pewnie ze spokojem coś wkrótce trafię. I to się okrutnie zemściło... Głupi byłem bo wystarczyło kupić dowolną kanapę od avanta, przełożyć stelarze oparcia i gotowe. A tak czekałem rok i zapłaciłem 2x więcej... No nic, w końcu mam co chciałem
Bart-S Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a jak tam kierownica ? Dostałem BANA na kolejne mody do końca roku... muszę coś na boku skręcić Kiera będzie - jak znajdę odpowiednią
PABLO Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Masakra z tymi Twoimi modami Myślę że jak kiedyś będziesz ją sprzedawał to chyba będzie lepiej jak wszystko wyjmiesz po kolei niż zostawić wszystko bo się nie zwróci a tak to zaraz się znajdą "sępy" z forum
Bart-S Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 No i dlatego chyba jej nie sprzedam... Przecież jeszcze zostało kilka rzeczy do zrobienia Dzięki Grzesiu BTW - stare stołki i kanapa są na sprzedaż. Fotele w wariancie sport, czarna skóra + czarna alcantara, podgrzewane, elektryczne sterowanie lędźwi - pakiet oświetlenie oraz sterownik pamięci gdyby ktoś chciał u siebie odpalić funkcję tilt. Tapicerka drzwi w pełnej opcji (pakiet oświetlenie, alarm, memo, joy pod składane lusterko, 4 szyby w elektryce). CENA - czekam na propozycje
Kierownik Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 No i dlatego chyba jej nie sprzedam... Przecież jeszcze zostało kilka rzeczy do zrobienia BTW - stare stołki i kanapa są na sprzedaż. Fotele w wariancie sport, czarna skóra + czarna alcantara, podgrzewane, elektryczne sterowanie lędźwi - pakiet oświetlenie oraz sterownik pamięci gdyby ktoś chciał u siebie odpalić funkcję tilt. Tapicerka drzwi w pełnej opcji (pakiet oświetlenie, alarm, memo, joy pod składane lusterko, 4 szyby w elektryce). CENA - czekam na propozycje moge powiedzieć za bardzo wygodne ... no i mozna do ogłoszenia dodać ze siedziałem osobiscie na nich ... ich wartosc momentalnie wzrosła od tamtej chwili
PABLO Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 No i dlatego chyba jej nie sprzedam... Przecież jeszcze zostało kilka rzeczy do zrobienia BTW - stare stołki i kanapa są na sprzedaż. Fotele w wariancie sport, czarna skóra + czarna alcantara, podgrzewane, elektryczne sterowanie lędźwi - pakiet oświetlenie oraz sterownik pamięci gdyby ktoś chciał u siebie odpalić funkcję tilt. Tapicerka drzwi w pełnej opcji (pakiet oświetlenie, alarm, memo, joy pod składane lusterko, 4 szyby w elektryce). CENA - czekam na propozycje moge powiedzieć za bardzo wygodne ... no i mozna do ogłoszenia dodać ze siedziałem osobiscie na nich ... Jeśli puściłeś na nich bąka to cena spada o 80%
Bart-S Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Te fotele to unikaty - mają wypierdziane logo A4K Im szybciej je sprzedam - tym szybciej znów zacznę modzić Na domowy budżet musi wrócić to co wpakowałem w Recaro. Tak więc pomóżcie biednemu w potrzebie
sancho80 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 dawaj cene lepiej.. szkoda troche ze nie w brazie..
Rekomendowane odpowiedzi