Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Włącznik świateł p&p z vw Lupo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś miałem trochę czasu i podmieniłem włącznik świateł z lupo, no i pasuje jak trzeba halogeny i przeciw mgielna też działa jedynie co to nie wyświetla tego na włączniku gdyż w lupo jest to wyświetlane na desce rozdzielczej, więc jeśli ktoś chce przyoszczędzić to śmiało można polecić

IMG_0963.jpg

<br /><br />

Opublikowano

....kolego ale chyba nie całkiem p&p, ponieważ by pasował w miejsce oryginalnego musisz naciąć dolną część gniazda włącznika - wtedy ustawisz go ikonkami w "pionie", poza tym piszesz jak dobrze zrozumiałem nie podświetla ikon na włączniku :kwasny: więc chyba coś nie gra....

....ostatnio montowałem nowszy oryginalny włącznik od polo za 40zł (pokrętło jak w audi czyli jest prostokątne a nie trapez) i po nacięciu nożykiem do tapet obudowy mocujesz go jak oryginał, poza tym bez kombinacji działa podświetlenie czyli w chwili pociągnięcia pokrętła z czerwonego zmienia się podswietlenie ikonek halogenów na zielone :wink:....

....a tak na marginesie kwestia zamontowania w b6 włącznika od polo jest wałkowana przynajmniej w dwóch tematach dot. samego włącznika (jeden zdaje się nawet wczoraj), więc po co zakładać trzeci temat :facepalm: - wystarczy poszukać...