malik Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 maciek_S4 Daj znać czy przyciski w tej kierownicy od RS4 działają? Co one tak na prawdę robią bo to nie jest zwykła multifunkcja?
Tomeks Opublikowano 14 Czerwca 2008 Opublikowano 14 Czerwca 2008 niestety muszę się z Wami zgodzić a co najgorsze żadne zabiegi fotograficzne nic z tego auta nie wycisną co nie wycisną zarabiste :th: sokolnh,jak by ci przeslal fotke mojej A4,to zrobil bys cos takiego dla mnie?
carnivore1 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Wszystko fajnie, zdjecia fury sa, ludzie komentuja, podoba sie lub nie, tylko gdzie jest wlasciciel??? Cos mi sie zdaje ze to jakas wypucha jest z tym S4, zadnego odzewu przez tak dlugo...
maciek_S4 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2008 Będzie wiecej zdjęc szanowni koledzy cierpliwości Kierownica od rs4 była już zamontowana, jest mniejsza niż standard ale jeździ się bardzo przyjemnie. Jeśli chodzi o linie auta, jak dla mnie jest ok wcześniej jeździłem bmw 320td e46, stylistycznie może bmw jest ciekawsze, ale komfort w s4, dzwiek silnika, przyśpieszenie .. bez porównania Podobno we Wrocławiu sa spotkania pod mostem millenijnym, kiedy i gdzie kolejne? Chętnie wymienię się opiniami, namiarami na dobre serwisy, sklepy z częściami itd.
KmK Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 mało zdjęc, ale wygląda rewelacyjnie! Gratulacje :th:
carnivore1 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 no w koncu jestes kolego Wrocławiaku, na gorze strony glownej wejdz sobie w dzial Zlociki i spociki-dolnoslaskie-wroclaw to bedziesz wszystko wiedzial... daj znac jak sie bedziesz chcial pojawic bo musze to Twoje cacko oblookac na zywo...
nie powiem kto Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ładna S-ka. Za to lubie sportowe modele Audi, praktycznie nie rzucają się w oczy (no chyba, że jaskrawy lakier ), a na drodze... kierwonik sam wie najlepiej :> PS: sokolnh spadłem z krzesła jak zobaczyłem Twoje dzieło niestety muszę się z Wami zgodzić a co najgorsze żadne zabiegi fotograficzne nic z tego auta nie wycisną bo ono jest poprostu "biedne" "nigdy nie mów nigdy"
nies Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 jest pewnie na forum wiele osób, które się z tym nie zgodzą.. zapewne tak... przecież każdy ma swój gust co nie wycisną gratuluję inwencji twórczej :th: "nigdy nie mów nigdy" jak wyżej... każdy ma własne zdanie i własny gust o którym podobno się nie dyskutuje Podobno we Wrocławiu sa spotkania pod mostem millenijnym, kiedy i gdzie kolejne? no właśnie... carnivore1 czy jest szansa zorganizować cosik w drugiej połowie sierpnia :?: będę wtedy krążył w okolicach Wrocka i ja również z przyjemnością bym się z Wami spotkał maćku_S4, autko i tak jest :th:
carnivore1 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 nies nie pytaj mnie o organizacje bo ja sie tym nie zajmuje, trzeba sie zgadac w odpowiednim temacie/dziale i po klopocie... zajrzyj na dzial zloty i spoty we Wroclawiu...
maciek_S4 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 Czy na forum jest jeszcze jakiś posiadacz audi S4 b6? mam kilka pytań.
Flyer Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Z udzielajacych sie stale - niestety nie
maciek_S4 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 kierownice sam kladles czy juz byla? w rogu zdjecia jest logo OtoMoto.pl wiec pewnie taka kupiles. ale mylic sie moge. jak ze zmiana biegow w tej kierownicy? Kierownica od rs4 już była zamontowana. Poprzedni właściciel dał za nią 4000 pln. Jest gruba i bardzo dobrze leży w dłoniach. Ze zmianą biegów przy takiej kierownicy nie ma problemów.[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2008, 23:51 _________________________________________________ maciek_S4 Daj znać czy przyciski w tej kierownicy od RS4 działają? Co one tak na prawdę robią bo to nie jest zwykła multifunkcja? Przyciski niestety nie działają, nie da sie ich podłaczyć do s4. Są tam guziki + - set oraz coś jeszcze, nie pamietam teraz. Poprzedni właśniciel powiedział mi tylko, że SET w brew pozorom nie jest od ustawiania radia SET dotyczy ustawień wydechu, ale nie znam jeszcze szczegółów[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2008, 23:53 _________________________________________________ jak ze zmiana biegow w tej kierownicy? Toz to manual Manual, dokładnie tak w kierownicy nie ma zmiany biegów
marcin j Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 chetnie zobacze dokladne zdjecia tylu i przodu, bardzo prosze o wstawienie. Autko masz kox
Cuber Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 chetnie zobacze dokladne zdjecia tylu i przodu, bardzo prosze o wstawienie. Autko masz kox popatrz na moje
maciek_S4 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 Orientuje się może ktoś z Was jakie paliwo najlepiej lać do S4 b6? 95, 98 czy 100 oktanowe?
Ciepły Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Biorac pod uwage to ze w polsce 98 ma 95 a 100 ma 98 lepiej lac 98 lub 100 Fajna niunia gratuluje :th:
kadaf Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Przyciski niestety nie działają, nie da sie ich podłaczyć do s4. Są tam guziki + - set oraz coś jeszcze, nie pamietam teraz. Poprzedni właśniciel powiedział mi tylko, że SET w brew pozorom nie jest od ustawiania radia SET dotyczy ustawień wydechu, ale nie znam jeszcze szczegółówokładnie tak w kierownicy nie ma zmiany biegów że niby co się w tym wydechu ustawia ? głośność czy przepustowość
maciek_S4 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2008 Przyciski niestety nie działają, nie da sie ich podłaczyć do s4. Są tam guziki + - set oraz coś jeszcze, nie pamietam teraz. Poprzedni właśniciel powiedział mi tylko, że SET w brew pozorom nie jest od ustawiania radia SET dotyczy ustawień wydechu, ale nie znam jeszcze szczegółówokładnie tak w kierownicy nie ma zmiany biegów Chyba głośność koreluje z przepustowością, prawda? że niby co się w tym wydechu ustawia ? głośność czy przepustowość
AndyN Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Przyciski niestety nie działają, nie da sie ich podłaczyć do s4. Są tam guziki + - set oraz coś jeszcze, nie pamietam teraz. Poprzedni właśniciel powiedział mi tylko, że SET w brew pozorom nie jest od ustawiania radia SET dotyczy ustawień wydechu, ale nie znam jeszcze szczegółów[br] O RLY? http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_instalacja_kierownicy_od_audi_r8tt-t30102.0.html
Flyer Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 RLY, bo to kierownica od RSa, a nie TT/R8.
Rekomendowane odpowiedzi