tommy-cichy Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Koledzy ostatnio wymontowałem maglownicę bo niby to ona miała być przyczyną małych stuków w układzie i delikatnego buczenia podczas obracania kierownicą. Miałem zamówiona regenerowaną maglownicę lecz okazało się że pan mi przysłał do modelu B5, wkurzony całodzienną pracą na marne ściągłem osłony gumowe i okazało się że to drążki stukają. Lecz po prawej stronie magla widać było śladowe ilości płynu od wspomagania czyli prawy simering lekko jest zużyty, z drugiej strony ani śladu. Pytanie moje brzmi jaki numer ma ten simering uszczelniający i czy jest dostępny w ASO? Jak możecie podeślijcie zdjęcie.
bojan167 Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Koledzy ostatnio wymontowałem maglownicę bo niby to ona miała być przyczyną małych stuków w układzie i delikatnego buczenia podczas obracania kierownicą.Miałem zamówiona regenerowaną maglownicę lecz okazało się że pan mi przysłał do modelu B5, wkurzony całodzienną pracą na marne ściągłem osłony gumowe i okazało się że to drążki stukają. Lecz po prawej stronie magla widać było śladowe ilości płynu od wspomagania czyli prawy simering lekko jest zużyty, z drugiej strony ani śladu. Pytanie moje brzmi jaki numer ma ten simering uszczelniający i czy jest dostępny w ASO? Jak możecie podeślijcie zdjęcie. Według Etki nr uszczelniacza to n906 542 02 simering o wymiarach 57x2 koszt jakieś 10zt tu (sklep.gajos.com.pl) możesz sprawdzić
tommy-cichy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 Czy ktoś może mi wkleić zdjęcie z Etki z tymi simeringami o których piszę w tym poście żebym był w 100% pewny czy koledzy który odpowiedział chodzi o te same co mi.
bojan167 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Czy ktoś może mi wkleić zdjęcie z Etki z tymi simeringami o których piszę w tym poście żebym był w 100% pewny czy koledzy który odpowiedział chodzi o te same co mi. Mała fotka ale może coś zobaczysz :Zdjęcia - Pokazywarka.pl
tommy-cichy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dzięki Bojan, a ten simering z drugiej strony o numerze 9 ma te same oznaczenie?
bojan167 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dzięki Bojan, a ten simering z drugiej strony o numerze 9 ma te same oznaczenie? Ten z drugiej strony jest identyczny :Zdjęcia - Pokazywarka.pl
Rekomendowane odpowiedzi