Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Centralny zamek a temperatura otoczenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rada zle szukacie zajmicie sie zamkiem i mechanizmem zamka tylnej klapy w sedanie to jest przyczyna

Opublikowano

a ja Panowie mam taki problem że po otwarciu auta z kluczyka bo tylko taki posiadam sposób otwierania auta nie zawsze otwierają mi się odrazu wszytskie zamki, otworzy się tylko ten który otwieram kluczykiem, a dopiero po zapaleniu auta lub po mocniejszym walnuęciu drzwiami czyt. zamykaniu zaraz się wszytsko otworzy:/

tak jakby gdzieś nie było styku... a nigdy nie robiłem nic przy pompce i niemam żadnych nieoryginalnych sterowników, co by to mogło być? wysmarować zamki czy jak?

Opublikowano

rada zle szukacie zajmicie sie zamkiem i mechanizmem zamka tylnej klapy w sedanie to jest przyczyna

przyczyna moich kłopotów z zasięgiem ??

Opublikowano

jeszcze powiezd,ze tam jest antena wpieta w ogrzewanie szyby...

Opublikowano

a ja Panowie mam taki problem że po otwarciu auta z kluczyka bo tylko taki posiadam sposób otwierania auta nie zawsze otwierają mi się odrazu wszytskie zamki, otworzy się tylko ten który otwieram kluczykiem, a dopiero po zapaleniu auta lub po mocniejszym walnuęciu drzwiami czyt. zamykaniu zaraz się wszytsko otworzy:/

tak jakby gdzieś nie było styku... a nigdy nie robiłem nic przy pompce i niemam żadnych nieoryginalnych sterowników, co by to mogło być? wysmarować zamki czy jak?

zimne luty w pompie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

i co nikt nie wie gdzie na tych fotkach jest antenka centralnego ??

Opublikowano

zobacz na plytce,czasem sa opisane miejsca gdzie co powinno byc,moze bedzie napisane gdzie wlutowana jest antena[br]Dopisany: 02 Lipiec 2008, 23:47 _________________________________________________moga tez byc symbole...

Opublikowano

zobacz na plytce,czasem sa opisane miejsca gdzie co powinno byc,moze bedzie napisane gdzie wlutowana jest antena[br]Dopisany: 02 Lipiec 2008, 23:47 _________________________________________________moga tez byc symbole...

np jakie bo z elektroniki noga jestem,

PS. jutro wysyłam do ciebie naklejki 3D

Opublikowano

no i co naprawdę nikt nie wie gdzie na płytce centralnego jest wlutowana antena ??, bo już mnie celowanie w słupki i zamki do szału doprowadza jak chcę zamknąć auto POMOCYYYY ;(

Opublikowano

moze wstaw lepiej nowy alarm...aha-dzieki za naklejki-dzisiaj doszly :wink4:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

15000 użytkowników i nikt nie wie o co kaman :wtf:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2008, 23:02_________________________________________________halo jest tam kto :co:

Opublikowano

no widzisz hehe nikt nie wie lub nikt nie chce sie tym podzielic :evil:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nikt się z czymś takim nie spotkał ?? :confused4:[br]Dopisany: 09 Październik 2008, 22:40_________________________________________________pomocy LUDZISKA :wtf:

Opublikowano

Witam

Z tym zamkiem tylnej klapy to moze być pomysł, u mnie dzieja sie takie cuda ze glowa boli. :wallbash: Centralny dziala tylko w wysokiej wilgotnosci, jak mam wlaczone oswietlenie wewnetrzne przym otwartych drzwiach. jesli otworze drzwi i nie zaswieci to zamykam wszystkie drzwi recznie. no masakra, bagaznika staram sie nie otwierac z kluczyka bo jest jeszcze gorzej.

W weekend zabiore sie za ten zamek od bagaznika i opisze co i jak. :kox:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

u mnie na razie problem znikł bo kupiłem pompkę zamka, a starą wysłałem do naprawy, jakby ktoś chciał namiar na gościa zajmującego się pompkami pisać na PW

Opublikowano

hm a ile taka przyjemnosc kosztuje mi dziala znakomicie teraz a w lecie jak sie nagrzeje to szkoda gadac:/

Opublikowano

hm a ile taka przyjemnosc kosztuje mi dziala znakomicie teraz a w lecie jak sie nagrzeje to szkoda gadac:/

pompka kosztuje 290 zł, a okazało się że moja stara pompka nie nadaje się do reanimacji, tylko na przeszczep wirnika

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Mam trochę odmienny aczkolwiek podobny problem

Po ostatnich mrozach (-16 stopni ) przestał działać centralny

- słychać pompkę ale brak efektu.

-Czy ktoś się spotkał z podobnym problemem ????

-Czy jest szansa aby problem sam się rozwiązał z odwilżą ????

:chytry: :chytry: :chytry::wallbash:

Opublikowano

sprawdź wirnik pompki pewnie się rozsypał, kup jakąś starą spalona lub uszkodzoną z dobrym wirnikiem i bedzie git :good: