Opublikowano 2 Listopada 201510 l Autor Dysze grzeją cały czas, nie zależnie od temperatury czy czegokolwiek.
Opublikowano 6 Listopada 201510 l Mam teraz u siebie dysze: 8E0 955 988 i 8E0 955 987 czy to są grzane zwykłe? idzie do nich wężyk do sprysków i jest też jakiś przewód wpięty w kostke, poniżej zdjęcie.
Opublikowano 8 Listopada 201510 l Czyli wystarczy kupić mgielkowe + adapter zamontować i się cieszyć modem?
Opublikowano 8 Listopada 201510 l Czyli wystarczy kupić mgielkowe + adapter zamontować i się cieszyć modem? Tak
Opublikowano 8 Listopada 201510 l Trzeba też dociac bo będzie psiukalo do połowy szyby ale to chwila roboty; ) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 Listopada 201510 l Zmiana miejsca mocowania adaptera wplywa na wysokość maxymalnego spryskiwania ale bez dociecia nie będzie pełnej regulacji na cala szybe Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 Listopada 201510 l ja nie docinałem i ładnie mi psikałona całą szybe, na autostradzie też.
Opublikowano 8 Listopada 201510 l W niektórych autach po podniesieniu dyszy maxymalnie w góre i próbach ze zmianą miejsca mocowania adaptera było potrzebne podciecie bo było do połowy szyby. A w niektórych jest tak jak piszecie że bez podcinania Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 9 Listopada 201510 l z chęcią odkupie od kogoś spryskiwacze mgiełkowe, nie mam podgrzewanych sprawdzałem. priv pls:)
Opublikowano 9 Listopada 201510 l z chęcią odkupie od kogoś spryskiwacze mgiełkowe, nie mam podgrzewanych sprawdzałem. priv pls:) Nowe po 35zł/szt są na znanym portalu aukcyjnym
Opublikowano 9 Listopada 201510 l Nowe zamieniki;) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Ja widze ori Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 Listopada 201510 l Mgiełkowe robią robotę, ale ciekawe jest to że niektórzy muszą je podcinać, a inni nie... niezależnie czy to B6 czy B7 No i przy montażu kable od grzania są mocno na styk- warto odkleić trochę izolacji
Opublikowano 14 Listopada 201510 l Mgiełkowe robią robotę, ale ciekawe jest to że niektórzy muszą je podcinać, a inni nie... niezależnie czy to B6 czy B7 No i przy montażu kable od grzania są mocno na styk- warto odkleić trochę izolacji to zależy jak dalek się adapter wciśnie i od tego jak komu pasuje bo jednemu odpowiada jak psika bez przycinania a drugiemu nie i musi przycinać
Opublikowano 15 Listopada 201510 l Mgiełkowe robią robotę, ale ciekawe jest to że niektórzy muszą je podcinać, a inni nie... niezależnie czy to B6 czy B7 No i przy montażu kable od grzania są mocno na styk- warto odkleić trochę izolacji to zależy jak dalek się adapter wciśnie i od tego jak komu pasuje bo jednemu odpowiada jak psika bez przycinania a drugiemu nie i musi przycinać Przecież adapter zakłada się na rant i tyle- można go wcisnąć bardziej lub mniej?