Skocz do zawartości
IGNOROWANY

FIS - wyswietlanie spalania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki wyświetlacz:

AUDI A4, A6 - 1/2 FIS,IMMO,BIAŁE PODSW,GPS, EL ZEG w xarchiwum.pl

Pokazuje tylko w dolnej linii temperaturę otoczenia. Czy jest możliwość włączenia wskazania spalania?

Sprawa druga:

Wskaźnik temp i paliwa wariuje. Jak jestem przy granicy rezerwy to sie zapala, pojeżdze chwilke i gaśnie.

Temp. raz pokazywana jest prawidłowo a raz staje na 90 i się zatrzymuje. na zewn. 12C i spokojna jazda do 2000obr.

Mechanicznie silnik sprawny, wszystko w najlepszym porządku. Macie jakiejś pomysły?

Opublikowano

Te liczniki jakieś skopane. Ja miałem problem z wskaźnikiem paliwa i kasującym się licznikiem dziennym i datą. Do wymiany procesor licznika ( co jest średnio opłacalne ) lepszym rozwiązaniem jest wymiana licznika, manetki i dołożenie sterowania do niej.

Opublikowano
Te liczniki jakieś skopane. Ja miałem problem z wskaźnikiem paliwa i kasującym się licznikiem dziennym i datą. Do wymiany procesor licznika ( co jest średnio opłacalne ) lepszym rozwiązaniem jest wymiana licznika, manetki i dołożenie sterowania do niej.

Pewnie manetka + pełny FIS, to koszt około 200zl. Mam pytanie, czy zegary z pelnym Fisem będą pasować do systemu podłączeń poł-fisa.