Adrianus1980 Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Witam, mam taki wyświetlacz: AUDI A4, A6 - 1/2 FIS,IMMO,BIAŁE PODSW,GPS, EL ZEG w xarchiwum.pl Pokazuje tylko w dolnej linii temperaturę otoczenia. Czy jest możliwość włączenia wskazania spalania? Sprawa druga: Wskaźnik temp i paliwa wariuje. Jak jestem przy granicy rezerwy to sie zapala, pojeżdze chwilke i gaśnie. Temp. raz pokazywana jest prawidłowo a raz staje na 90 i się zatrzymuje. na zewn. 12C i spokojna jazda do 2000obr. Mechanicznie silnik sprawny, wszystko w najlepszym porządku. Macie jakiejś pomysły?
Krzysiekcalibra Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 na 1/2 fis nie da rady ustawić żeby pokazywał spalanie tylko pełny fis ma takie coś a druga sprawa jeżeli temp. i wskaźnik paliwa wariuje to albo zmienić czujnik temp i pływak albo licznik do wymiany
PyRaS Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Te liczniki jakieś skopane. Ja miałem problem z wskaźnikiem paliwa i kasującym się licznikiem dziennym i datą. Do wymiany procesor licznika ( co jest średnio opłacalne ) lepszym rozwiązaniem jest wymiana licznika, manetki i dołożenie sterowania do niej.
Adrianus1980 Opublikowano 26 Października 2012 Autor Opublikowano 26 Października 2012 Te liczniki jakieś skopane. Ja miałem problem z wskaźnikiem paliwa i kasującym się licznikiem dziennym i datą. Do wymiany procesor licznika ( co jest średnio opłacalne ) lepszym rozwiązaniem jest wymiana licznika, manetki i dołożenie sterowania do niej. Pewnie manetka + pełny FIS, to koszt około 200zl. Mam pytanie, czy zegary z pelnym Fisem będą pasować do systemu podłączeń poł-fisa.
Krzysiekcalibra Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 jak kupisz z też kupisz polifta to wszystko pasuje tylko trzeba jedną kostkę dorobić i kilka kabelków zmasować
Rekomendowane odpowiedzi