szabelek Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Witam Wczoraj tak sie ulozylo ze mialem kolizje.Sprawca byl ubezpieczony w Concordia.Mam pytanie.Po jakim czasie od zgloszenia szkody moge spodziewac sie rzeczoznawcy,oraz wyplacenia odszkodowania? pozdro
Tomek Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Rzeczoznawca przyjedzie po dwóch dniach roboczych a wypłatę dostaniesz w 30 dzień od zgłoszenia.Ja przynajmniej tak miałem
Bieniek Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Rzeczoznawca ogledziny zrobi w ciagu tyg.Wyplata pieniedzy nastepuje do 30 dni od zakonczenia postepowania.
szabelek Opublikowano 25 Października 2012 Autor Opublikowano 25 Października 2012 Ok.a mniej wiecej jakiej kwoty moge sie spodziewac?Do wymiany zderzak,blotnik,lampa i kierunkowskaz
Onkel Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Nikt Ci ie powie ile... Oni maja jakieś dziwne stawki i żeby się nie okazało, że będziesz musiał pisać odwołanie bo to co Ci wypłacą nie starczy na naprawę. NIestety tak postępują nasze TU na zasadzie a może się uda i się nie odwoła.
szabelek Opublikowano 26 Października 2012 Autor Opublikowano 26 Października 2012 No wlasnie o to mi chodzi zebym nie musial dokladac do interesu.Jak cos to sie bede odwolywal.Dzieki wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi