Miszka82 Opublikowano 25 Października 2012 Opublikowano 25 Października 2012 Pany znacie ludzi / firmę która wykona wnętrza busa wg moich wytycznych ? Chodzi mi stworzenie w miarę "luksusowego" wnętrza w busie pod moje wytyczne. Obrotowe fotele, tv, lodóweczka, itp jeśli macie znajomych bądź znacie firmy godne polecenie to proszę o kontakt na PW
WhyMe? Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Ja bym samemu zrobił. I ta satysfakcja
sebul Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Ta, stolki od kompa by byly w srodku pewnie
talib1990 Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Elcamp - kamper, camper, sprzedaż, serwis kamperów oraz wynajem samochodów campingowych i przyczep kraków. kiedys na jakiejs wystawie widziałem pare busów od nich.... robi wrażenie:)
tomash77 Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Autocuby Zabudowa autobusów, używane minibusy, produkcja minibusów i produkcja autobusów - BusPrestige ..:: Bienias - modernizacja nadwozi ::.. CMS Auto- Producent minibusw,autobusy sprinter,zabudowa autobus,Mercedes mikrobus
Rekomendowane odpowiedzi