Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kto chętny do rywalizacji?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Na swoim przykładzie wiem,że jak się prawidłowo zatejpuje to daje to bardzo dużo.

Bartek-nikt nie neguje właściwości takich plastrów:wink4: a kurs taki "podstawowy" można ukończyć w ciągu jednego dnia:wink4:

fizjokursy

Opublikowano

weź pod uwagę,że taki jednodniowy kurs jest dla zawodowych rehabilitantów, trenerów sportowych itp. co mają pojęcie o rehabilitacji, anatomii i fizjologi itd. wiedzą co, jak i gdzie działa, a nie dla takiego pierwszego lepszego kowalskiego ;) Przede wszystkim i tak najważniejsze jest doświadczenie... to jest temat rzeka nie ma co ciągnąć :P

Dalej mi gubi sygnał ale w ogóle nie łapie ;( i jak tu konkurować :/

Opublikowano

Spróbuj z innym programem, a potem wrzucaj treningi na endomondo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
to jest temat rzeka nie ma co ciągnąć :P

ja tam lubię rozmawiać:decayed::wink4:

---------- Post dopisany at 00:26 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ----------

co do sygnału-na SE Xperia ARC dla mnie najlepszy jest podstawowy ENDO, bo PRO trochę przekłamuje i nie ma stabilnego sygnału-łapie go szybciej, ale i gubi go w dziwnych miejscach, tak, jakby PRO "latał" na innych satelitach, przykład-robię trening na stacjonarnym i na PRO pokazuje mi ,że sie poruszam w promieniu do 20m-co z oczywistych względów-jest niemożliwe, a na zwykłej wersji-równiutko cały trening z dokładnością, co do położenia w domu mi pokazuje...

---------- Post dopisany 15-11-2012 at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany 10-11-2012 at 00:26 ----------

...trzeci dzień po aplikacji plastrów i rehabilitacji-

przyczyna-ból wewnętrzna strona kości piszczelowej-książkowy przykład kontuzji biegacza...

pierwszy dzień i zaraz po założeniu plastrów-poszedłem na trening-był to błąd, ale na błędach człowiek się uczy...samo naklejenie plastrów-to w sumie nie jest żadna tajemna sztuczka, opanowana przez "wybrańców"- trzeba się nauczyć naklejenia ich w odpowiednim miejscu-żeby się nie odklejały, np w stawach, w odpowiedniej odległości od ogniska bólu i ze "średnim" naciągiem, żeby krew i limfa swobodnie przepływały -tu potrzebne było poświęcenie 3 plastrów-czyli odpowiednia "technika" i "doświadczenie", które można opanować, bo po przeczytaniu kilkunastu wypowiedzi i rad fizjoterapeutów (pomocne źródła-google i Youtube)-nakładanie plastrów-to nie jest akupunktura, której złe "wkłucie" może spowodować paraliż i wcale niepotrzebna jest precyzyjna dokładność, ze względu na różnorodność anatomii ludzkich mięśni...

..ale o efektach-pomaga i to sporo, bo już w pierwszych minutach czuć "odprężenie" mięśni, które bolą, co dalej skutkuje poprawną techniką, chodzenia, biegania et cetera..niestety-nie można biegać, czy chodzić z kontuzją, bo pojawi się kontuzja po drugiej stronie w związku z nadmiernym przesileniem drugiej nogi...więc, trzeba było odpocząć i obserwować, co nastąpiło-za szybko zacząłem trening i taśma-po prostu zaczęła się odklejać, w wyniku pocenia się nogi i co zauważyłem-kiedy ją zerwałem-ból powrócił, czyli efekt zminimalizowania bólu-jest widoczny i na pewno jest efektywniejszy, niż środki przeciwbólowe, które w "jakiś" sposób szkodzą wątrobie...

po nałożeniu kolejnego plastra- ból ustąpił, ale pojawił się w innym miejscu-podejrzewam, ze to jest efekt skumulowania kilku przyczyn, a "terapia" była ukierunkowana na jedną grupę mięśni. Teraz jest zlokalizowany ból i mogę zacząć "samo terapię" od nowa...kolejna aplikacja plastrów i za kilka dni -będę wiedział, czy pomaga, czy to tylko "autosugestia"...

---------- Post dopisany 20-11-2012 at 07:17 ---------- Poprzedni post napisany 15-11-2012 at 00:02 ----------

no Panowie i Panie-jeszcze 10 dni i koniec:decayed:

Opublikowano

Mam przeprowadzkę i trochę odpuściłem.

Opublikowano
  • Autor

jeszcze 2 dni:wink:

Opublikowano

... a potem kolejna edycja? :wink:

Opublikowano
  • Autor

pewnie tak, ale na pewno będzie przerwa z mojej strony na okres świąt i N. roku

Opublikowano

za 8 dni wypad do Austrii na narty, w końcu coś spalę kalorii :kox:

Opublikowano
  • Autor
wez ze sobą endomondo-zobaczymy, jaki wykresik pokaże:wink4:
Opublikowano
wez ze sobą endomondo-zobaczymy, jaki wykresik pokaże:wink4:

będzie na pokładzie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

będziemy widzieć, jak szybko ciśniesz z górki:decayed:

a w polskich Górach też śmigasz, czy ciężko z warunkami trafić?

Opublikowano
będziemy widzieć, jak szybko ciśniesz z górki:decayed:

a w polskich Górach też śmigasz, czy ciężko z warunkami trafić?

też "śmigam" :doh::decayed:

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:45 ----------

w PL jeździmy klubowo (Katowice+Gliwice) ale raczej w tygodniu :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

ja narty miałem raz na nogach i to by było na tyle -lepiej pozostanę przy sportach letnich :sarcastic:

---------- Post dopisany 30-11-2012 at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany 29-11-2012 at 22:08 ----------

...i to by było na tyle, jak ktoś chce pobiegać-to proszę tu dołączać...

Endomondo | Community based on free GPS tracking of sports

---------- Post dopisany 01-01-2013 at 19:15 ---------- Poprzedni post napisany 30-11-2012 at 21:42 ----------

no jak tam? biegacie cuś, czy nic?

Opublikowano

pogoda nie zachęca :kwasny:

Opublikowano

Ja się zapuściłem, muszę wziąść się w garść

Opublikowano
  • Autor

no to jest czas na nowe postanowienia:wink:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Można by coś rozpocząć od lutego:wink:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

i co temat umarł :facepalm:

Opublikowano

Dopiero teraz wylukałem ten temat...:wink:

Ostatnio poprawiłem swoją formę dwa razy w tygodniu po 5 km raz basen no i w niedziele intesywny trening na sali 2 godz a raz na miesiąc jakiś sparing .

Ciekawe jak długo wytrwam troche mi moja praca ogranicza ale jakoś daje radę....:wink: