Szkloo Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Witam wszystkich Przedstawię wam moją, chociaż bardziej mojego taty Audi A4 w wersji Avant z rocznika 97' z silnikiem 1.8L 125km z instalacją LPG. Wyposażenie (skromne ale wystarczające): - Instalacja LPG BrC sekwencja (2010 rok) -Klimatyzacja + climatronic -Elektryczne szyby przód, lusterka. (Jak sprawdzić czy są podgrzewane? ) -Dzielona kanapa -ABS -Oryginalne felgi stalowe 15' -2szt. Airbag -Centralny zamek (obecnie nie działa, padł tłoczek w pompce) -Regulacja świateł Teraz kilka fotek Środek: Z zimy mam tylko 2011 : W miarę upływu czasu będę starał się uzupełniać temat fotkami Zapraszam do komentowania
Buba Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 umyj do zdjęc bo Gracjan wjedzie ci na psyche:wink:
Arkadiush Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 ładna sztuka powiedzcie mi Panowie dlaczego niektóre audi mają ustawienia świateł a ja ich nie mam ?
duffy Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 może masz ksenon, wtedy nie masz ręcznego ustawiania ..... co do audi z tego wątku troszkę trzeba go dopieścić
gucionexia Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Ksenon bez soczewki chyba nie.Ładny Avancik. Pozdrawiam.
MatUSh Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 ładna ładna bezawaryjnej jazdy. Niech służy
kasku22 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 umyj do zdjęc bo Gracjan wjedzie ci na psyche:wink: potwierdzam sam swoja juz 8h ogarniam i to niekoniec po rozmowie z gracjanem:polew:
Rekomendowane odpowiedzi